Mooie verzorgende nagels met Tweezerman, Deborah Milano en Alessandro!

Deborah Milano Smoothing Base

Als ambassadeur van Beautytasting krijg ik elke maand een geweldig pakketje toegestuurd met de leukste producten van dat moment. Dit keer zat er o.a. een nagelvijl van Tweezerman in, een verzorgende basecoat van Deborah Milano en een geweldig zomers nagellakje van Alessandro.

Als het om nagels lakken gaat ben ik soms met periodes heel erg fanatiek en soms ook helemaal niet. Nu zit ik gelukkig weer in een fanatieke periode, want ik heb deze drie geweldige producten ontdekt!

Tweezerman nagelvijl

Voordat je je nagels lakt is het verstandig om ze goed te vijlen. Zo kun je verdikte nagels wat dunner vijlen en er een mooie vorm van maken. Hoe dat is natuurlijk geheel aan jou. Met deze Tweezerman nagelvijl lukt dat perfect. Het is een professionele vijl met 100 en 180 grit. De grove kant (100 grit) is geschikt voor acryl nagels en de 180 grit kant voor natuurlijke nagels. Leuk van deze vijl is het lemon motief. Dat ziet er natuurlijk heel erg zomers uit. Heel handig is het opbergdoosje. Zo kun je hem altijd netjes meenemen onderweg en is het ideaal wanneer je op vakantie gaat. De vijl kost €6,95.


Deborah Milano Smoothing Base

Sommige mensen onderschatten nog steeds het effect van een base coat. Wist je dat hiermee je nagellakje veel beter en langer blijft zitten? Ook voorkom je ermee dat het pigment van jouw nagellakkleur in je nagels trekt. Als je kiest voor deze Deborah Milano Smoothing Base dan heb je al deze voordelen en verzorg je ook nog eens je nagels. Voor het egaliseren en revitaliseren van je nagels zijn er camu camu Amazone-bessen toegevoegd, welke tot wel 30 keer meer vitamine C bevatten dan een sinaasappel. Daarnaast bevat het ook vitamine E voor het verzorgen van je nagels en opvulmiddel om je nagels mooi glad te maken. Heb je wel eens ribbeltjes of andere oneffenheden? Hiermee verdwijnt dat en heb je een mooie strakke basis voor jouw nagellak. De base coat heeft een normale droogtijd en is transparant van kleur. Het geeft een zijdeglans aan je nagels en kost slechts €7,50.


Alessandro Peachy Cinderella

Dan het geweldige zomerkleurtje, want wat is dit mooi. Ik heb het over Alessandro Peachy Cinderella. Zo in het flesje lijkt het een wat standaard kleur, maar eenmaal op de nagels springt het eruit. Zeker nu wanneer onze huid wat bruint door de zon ziet het er fantastisch uit. De dekking van de nagellak is top. Hij dekt perfect in twee dunne laagjes en de droogtijd is supersnel. Ideaal wanneer je weinig tijd hebt of net als ik ongeduldig bent. Met het speciaal ontwikkelde Quick-brush penseel breng je het lakje snel en mooi aan. Goed om te weten is dat deze nagellak vrij is van troep, zoals tolueen, formaldehyde, kamfer, parabenen, xyleen, formaldehydehars en DBP. De nagellak van Alessandro is vegan en dierproefvrij en wordt geadviseerd door professionals. Je kunt hem op de natuurlijke nagel en op de kunstnagel aanbrengen. De nagellak kost €10,50.

Deze drie geweldige nagelproducten bestel je online bij Beautytasting.com. Met de code ‘ZAZAZOO20‘ krijg je ook nog eens 20% korting, dus dat is zeker lekker shoppen!

Welke kleur draag jij graag op je nagels?

– Dit artikel bevat affiliate linkjes. Kost jou niks en ik onderhou mijn blog ervan –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten