Mooie voeten met Alessandro Foot Spa producten.

Alessandro Foot Spa

In de zomer zijn onze voeten constant in de weer. We lopen of wandelen veel. Het is warm waardoor onze voeten sneller transpireren. Je loopt vaker op blote voeten waardoor de voeten meet te verduren hebben en sneller uitdrogen. Daarom moeten we de voeten goed verzorgen. Maar als we gaan kijken naar hoeveel mensen hun voeten ook daadwerkelijk verzorgen, gaan we schrikken. De voeten zijn echt nog een ondergeschoven kindje wat voetverzorging betreft. Helaas. Ze dragen ons altijd en hebben het soms best zwaar. Ze verdienen dus wel  een speciale behandeling.

Van eeltverzorging en nagellak voor teennagels tot de anti-slip-effect powder lotion, Alessandro Foot Spa heeft precies de juiste producten om de voeten goed te laten presenteren in open zomerschoenen en slippers.

De Alessandro Spa Foot voetverzorgingsproducten zijn echt weldadig voor je huid. Ze bevatten microzilver, dat zijn doeltreffendheid op het huidoppervlak ontvouwt en vooral wordt gekenmerkt door zijn langdurige werking. Zilverionen liggen als een net over de huid en kunnen schadelijke ziektekiemen, virussen en bacteriën bestrijden.

Alessandro Foot Spa Rescue Heel balsem

We lichten er een paar bijzondere producten uit. Zo is er de Alessandro Foot Spa Rescue Heel balsem. Dit is een herstellende voedende balsem tegen kloven, overbelaste  en zeer droge voeten. Je smeert je voetjes er dagelijks mee in om ze lekker soepel te houden.


Alessandro Foot Spa One Minute pedicure

De Alessandro Foot Spa One Minute pedicure is een voetenscrub met verzorgende oliën zodat je binnen een minuut lekker verzorgde gladde en zachte voeten hebt. Ideaal voor wanneer je weinig tijd hebt maar wel je voeten een goede verzorging wilt geven.


Alessandro Foot Spa Feel Good Starters Kit Eeltvijl

In deze starterskit zit een fijne eeltvijl om snel en gemakkelijk het eelt te verwijderen. Heel belangrijk, want het grovere eelt verdwijnt niet zomaar met het smeren van crèmes. Goed blijven vijlen is dus zeker belangrijk.


Alessandro Foot Spa Heel Smooting Eelt stick

De Alessandro Foot Spa Heel Smooting Eelt stick is een verzachtende verzorging in een handige stick vorm. Hiermee verzorg je het eelt zodat dit dunner en soepeler wordt, waardoor je het makkelijker kunt verwijderen.


Alessandro Foot Spa Silky Touche foot powder lotion 30ml

Een fris geurende voetpoeder die deodoriserend werkt op zweetvoeten, dat is de Alessandro Foot Spa Silk Touch Foot Powder lotion. Het verzorgt en droogt de voeten en heeft een anti-glij effect. Ideaal in de zomer wanneer we vaker op blote voeten lopen.


Nog een leuk weetje over de producten. De verpakkingen zijn duurzaam dankzij het gebruik van I’m green™-tubes (PE-polyethyleen gemaakt van suikerriet in plaats van aardolie). Door deze voetverzorgingsproducten te gebruiken bent je niet alleen goed bezig voor een mooie verzorgde huid van voeten maar je bent ook nog eens duurzaam bezig voor het milieu.

Je vindt alle Alessandro Foot Spa producten en alle Alessandro Spa Hand producten in de webshop van Viva Donna.

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten