Mooie zomerse en graveerbare sieraden met Xoo

XOO sieraden

Ken jij het sieradenmerk XOO al? Zo nee, dan heb je echt wat gemist. Bij XOO kun je relatief goedkoop mooie en kwalitatieve sieraden kopen, zoals armbanden, kettingen, ring en oorbellen. De sieraden vallen helemaal binnen de trend van nu en zijn hiermee perfect voor de zomer. Denk aan mooie gouden sieraden (of zilver wanneer je daar meer van houdt), hippe oorringen of luxe ringen. Ga je samen met mij XOO ontdekken?

Over XOO

Het sieradenmerk XOO bestaat al sinds 2019 en timmert sindsdien hard aan de weg om bekend te worden. Hun streven is om betaalbare sieraden van goede kwaliteit aan te kunnen bieden, en uit ervaring kan ik oprecht zeggen dat dat gelukt is. Ik kreeg onlangs namelijk een pakketje thuis met mooie items van het merk. Bij XOO vinden ze het belangrijk dat sieraden voor iedereen kunnen zijn en daarom bieden ze een divers aanbod aan tegen leuke prijsjes. Super, want zo kan iedereen er van genieten ondanks hun budget.

Lekker duurzame sieraden

Omdat we vaak impuls aankopen doen met goedkopere sieraden is het verloop hiervan dikwijls groot. Je koopt iets, het gaat vervolgens niet zo lang mee of je raakt erop uitgekeken (of het voldoet niet meer aan de trend) en je moet het weer vervangen voor een ander item. Bij XOO is dat gelukkig anders, want ook zij vinden het, net als ik, belangrijk dat sieraden duurzaam zijn. De collecties blijven zeker up to date volgens de nieuwe trends, maar de sieraden zijn zo gekozen dat ze lang meegaan en altijd te dragen zijn.

Personaliseren

Naast de leuke sieraden komt het merk sinds kort nog met iets nieuws en tofs: je kunt nu namelijk de sieraden laten personaliseren! Hoe leuk is dit?! Je kunt bijvoorbeeld op een ring of een armband een gravure laten zetten naar wens. Ik ging bij mijn armband (dit is de armband met naam) bijvoorbeeld voor de letter B, die staat voor de beide namen van mijn kindjes. Niet alleen voor jezelf is het leuk om een gepersonaliseerd sieraad te laten maken, ook is het heel tof om aan iemand cadeau te doen.

Zoals je ziet koos ik voor de armband met naam (in dit geval letter) en deze oorringen en horloge. Omdat ik hou van goud en wat huidskleur betreft een warm persoon ben koos ik uiteraard voor goud. Goud is tevens een echte trendkleur en doet het met name in de zomer ontzettend goed! Ik hou hier echt van en ben er heel erg blij mee! Wanneer je meer van zilver houdt is dat geen probleem, want bij XOO heb je bij alle sieraden ook de keuze uit zilver. Voor iedereen dus! Ik vond het overigens zelf heel erg moeilijk om een keuze te maken binnen hun collectie. Alles is namelijk heel erg tof 🙂

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten