Mudmasky

Op zoek naar een gezichtsmasker dat bestaat uit alleen de allerbeste ingrediënten welke een ontzettende goede werking op je huid hebben? Maak dan kennis met Mudmasky! Mudmasky combineert de drie beste kleien ter wereld: Franse groene klei, grijze Wyoming klei en Marokkaanse lava klei. De combinatie van deze drie kleien zorgt er onder andere voor dat onzuiverheden en schadelijke stoffen door buitenaf verwijdert worden en je huid als nieuw aanvoelt. Ik heb er al veel op internet over gezien, dus superleuk om hem te mogen testen!

De complete naam van het Mudmasky gezichtsmasker is Mudmasky Facial Detox Purifying Recovery Mask. Een hele mond vol, maar ook zeker een product dat alles ervan waarmaakt! Bij het gebruik van Mudmasky heb je het gevoel een nieuwe huid te krijgen. Je huid voelt schoon aan, puur, helder en poriën zijn verfijnd. Dit alles zonder je huid uit te drogen, hij blijft zacht en gehydrateerd.

De laatste jaren is onze levensstijl snel verandert. Onze huid kan dit helaas niet zo snel bijbenen met als gevolg een imperfecte huid. Door bijvoorbeeld Uv-straling, geraffineerde suikers, transvetten, alcohol en stress raakt de pH waarde van onze huid uit balans, wat weer zorgt voor breakouts en andere imperfecties zoals rimpels. Zo ijdel als we de laatste jaren zijn geworden willen we dit niet en doen we er alles aan om dit te voorkomen, danwel te herstellen. Met Mudmasky kan dat gelukkig heel eenvoudig! Het gezichtsmasker van Mudmasky herstelt namelijk de pH waarde van je huid waardoor de natural beauty in je naar buiten komt.

Mudmasky gebruikt, zoals ik al zei, alleen de beste natuurlijke ingrediënten welke geschikt zijn voor elk huidtype. Naast de drie beste kleien ter wereld bevat het masker onder andere puur Dode Zee water. Dit water bevat namelijk 30.000 meer mineralen dan het gewone water. De overige 21 ingrediënten hebben allen een specifieke werking op je huid, maar het komt erop neer dat je alleen het beste voor je huid krijgt. Wil je de gehele lijst zien? Kijk dan even op hun website, daar staat een overzicht van alle ingrediënten en hun werking.

Vele studies hebben aangetoond dat antioxidanten in verzorgingsproducten snel worden afgebroken nadat je het product geopend hebt. De tube van Mudmasky is speciaal voor het merk gemaakt en heeft een EVOH afsluiting om zo de antioxidanten goed te houden na opening. De tube zelf heeft de kleur van het merk en alleen een opdruk met tekst en logo van Mudmasky. Vrij clean en simpel, maar vooral mooi. Less is more heeft hier zeker weten een betekenis. Het doosje ziet er exact zo uit.

Het product zelf is echt een klei. Het is grijzig en vrij dik van textuur. Om het product goed te laten werken dien je het dun op je huid aan te brengen. Smeer het ook op je hals, deze wordt namelijk nog wel eens vergeten. Al snel merk je na het aanbrengen dat je huid een wat tintelend gevoel geeft. Niet erg, dat hoort erbij! Je ziet de klei rustig opdrogen en dit kan wat trekkerig aanvoelen. Heb je het te dik aangebracht? Dan kan het vrij lang duren voordat het product opdroogt.

Het ligt aan je huidtype hoelang je het product moet laten zitten. Ik zelf heb een normale huid, daarvoor geldt een tijd van negen minuten. Heb je een droge huid, spoel het masker dan na zeven minuten af. Doe dit bij een vette huid na elf minuten. Afspoelen dien je met koud water te doen. Hiervoor gebruik ik zelf een washandje, dan krijg je het namelijk goed van je gezicht geveegd. Bij soortgelijke maskers is mijn huid erna altijd vrij droog en voelt hij wat trekkerig aan. Met Mudmasky is dat gelukkig absoluut niet het geval. Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan. Hij lijkt meer te ademen en voelt heerlijk schoon en fris. Voor de beste resultaten kun je dit masker één tot twee keer per week gebruiken.

Na vier weken (acht maal aangebracht te hebben) zijn mijn poriën verfijnder en ziet mijn huid er stukken beter uit! Door mijn acne zag mijn huid er nooit egaal uit en had ik altijd last van bultjes of roodheid. Dat is nu gelukkig stukken minder. Mijn huid ziet er wat gekalmeerder uit en oogt frisser. Uit onderzoek blijkt tevens dat bij 65% van de ondervraagden fijne lijntjes minder zichtbaar waren. De rimpels op mijn voorhoofd zijn dan ook iets zachter geworden, al krijg ik dit moeilijk vastgelegd op de foto. Andere fijne lijntjes heb ik (thank god!) nog niet, dus daar kan ik verder niet over oordelen. Ik ben in ieder geval heel erg blij met dit resultaat en kan Mudmasky dan ook echt aanbevelen!!

Mudmasky, een Nederlands bedrijf trouwens, wordt momenteel verkocht via www.mudmasky.com. Ze geven gratis wereldwijde verzending, iets dat ik sowieso al heel erg top vind! Tevens geven ze 30 dagen niet goed geld terug garantie. Als je binnen deze periode niet tevreden bent over het product of het resultaat krijg je je geld teruggestort. Zo laat Mudmasky weten geheel achter hun product te staan. Heel goed overigens is dat Mudmasky vrij is van parabenen, poriënverstoppende petrochemicals, sulfaten en kleurstoffen. Het masker is natuurlijk en de ingrediënten zijn zorgvuldig samengesteld van over de hele wereld. Een tube van 60 ml. kost €69,-. Vrij kostbaar, maar mocht je huid een boost nodig hebben of er net zo uitzien als bij mij, dan is dit het zeer zeker waard!! Kende jij Mudmasky al en wat vind je ervan?

23 gedachten aan “Mudmasky”

 1. Toen ik Marokkaanse lava klei las, dacht ik direct aan mijn peelende argan zeep me ghassoun, en die is zo fijn. Ik weet zeker dat dit masker ook super moet zijn. Ik ken mudmasky niet, maar klinkt helemaal top als ik het zo lees.
  Ik vind het altijd prettig als ik een product ‘voel’… zo een tinteling laat mij weten dat er iets gebeurd met mijn huid.
  En grote poriën, daar heb ik ook last van. Goed dat dit masker werkt. Ga ik onthouden!

 2. Minder bultjes of roodheid dat vind ik al heel fijn. Vrij van parabenen, poriënverstoppende petrochemicals, sulfaten en kleurstoffen plus het is van natuurlijk ingrediënten. Dan is het product al positief voor mij.

  1. Niet altijd, maar dit keer wel. Ik vind dit het beste masker dat ik ooit gehad heb (en dat zijn er al veel..)

 3. Heb dit maskertje een tijdje gekocht bij mij op de salon. Ik ben 31 jaar oud en heb alles zowat geprobeerd maar dit is echt geweldig.! <3 Het heeft mijn huid helemaal in balans gebracht. Nadeel vind ik echter wel dat er relatief weinig in zit. Ik ga wel weer een nieuwe kopen omdat dit gewoon het beste maskertje is wat ik ooit heb gehad. XXX

  1. Ik heb precies hetzelfde! Heb al heel veel maskertjes gehad, waarvan ik dacht dat die al fijn waren, maar deze is echt geweldig. Het kost wat, maar dat is het zeker waard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten