Na! Na! Na! Surprise Sweetest Gems

Na! Na! Na! Surprise Sweetest Gems

Weer een leuke Sint tip vandaag, want de nieuwe Na! Na! Na! Surprise Sweetest Gems collectie is er! Hierin zitten zes verschillende poppen die zijn gebaseerd op geboortestenen. Ze zijn kostbaar en heel glamoureus en dus het perfecte cadeau voor de feestdagen. De poppen van Na! Na! Na! Surprise zijn ook dit keer weer lekker zacht en mooi. Wij ontvingen onze favoriet!

Na! Na! Na! Surprise Sweetest Gems

De Na! Na! Na! Surprise Sweetest Gems collectie bestaat uit zes poppen met elk een eigen uiterlijk, een eigen kleur en een eigen outfit. Superleuk om weer te sparen dus! Wij ontvingen Marina Tealstone (aquamarijn) en laat dat nu net Benthe haar lievelingskleur zijn!! ZO toevallig, maar ook superleuk natuurlijk. De poppen komen in een best wel dichte verpakking van plastic. Voor kindjes heel tof, voor het milieu wellicht wat minder. Door de doos kun je niet heen kijken, dus het is echt een verrassing hoe je pop eruit ziet. Voor kindjes is dit verrassingseffect natuurlijk helemaal top!

De popjes uit deze collectie (en overigens ook uit voorgaande collecties) zijn heerlijk zacht. Hiermee vormt het echt dat knuffel effect en juist dat is fijn. Zo kunnen ze echte beste vriendinnen worden met je kindje en overal mee naartoe gaan. Doordat ze van stof zijn gemaakt kun je ze niet buigen om bijvoorbeeld te gaan zitten. Erg is dat niet, want ze zijn niet zo heel groot.

Marina Tealstone

Elke pop heeft een eigen toffe outfit. Marina Tealstone heeft een jurk met lange handschoenen en mooie juwelen. Ook draagt ze hele toffe hakken en een zachte muts. Het is een gekke combi die je buiten de deur in real life misschien niet direct zou tegenkomen, maar juist dat maakt het mooi voor de fantasie van je kind. De haren van de poppen zijn helemaal in stijl van het thema en dus hier aquamarijn van kleur. Ook komt er een leuke accessoire bij de poppen, namelijk een eigen borstel. Zo kunnen hun haren mooi verzorgd blijven.

Maria Tealstone is inclusief een label met haar naam, verjaardagsdatum en een verhaaltje over haar erop. Dat maakt het verhaal voor de belevingswereld van je kind compleet. De poppen kosten €29,95 per stuk en komen dus in zes verschillende soorten en kleuren. Heel leuk om te sparen! Wij vinden dit een superleuke Sint tip! De poppen zijn te koop bij de speelgoedwinkels en online te bestellen op o.a. Bol.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten