Na! Na! Na! Surprise

Na! Na! Na! Surprise

Benthe is nu in een leeftijd waarin ze wat verandert wat speelgedrag betreft. Ze wordt ouder en is nu heel erg van het unboxen. Denk aan L.O.L. bijvoorbeeld. Geheel in lijn met L.O.L. komt MGA (het bedrijf achter dit leuke speelgoed) nu met iets nieuws, namelijk Na! Na! Na! Surprise.

Na! Na! Na! Surprise

Ik hoef jullie denk ik niet te vertellen dat Benthe heel gelukkig was met deze verrassing. Dat is het voordeel als mama blogger is, dan krijgen ze net iets meer dan normaal. Maargoed, dat terzijde. Na! Na! Na! Surprise bevat een assortiment met zes poppen met een eigen karakter, dierenpoms en stijlvolle mode voor de poppen. Je kunt de stijl wat vergelijken met L.O.L., maar dan is het toch iets anders. Vrolijk is het zeker, denk aan regenbogen, glitters en meer leuks.

Eén doosje bevat een pop, accessoires in de vorm van kleding en schoenen en een dierenpom. Bij dit speelgoed is de uitpakervaring deel van het speelplezier en dat is iets wat hier thuis heel erg in de smaak valt. Hoe het in zijn werk gaat? In het pakket zit een ballon en een papieren rietje. Met dit rietje moet je als ouder de ballon opblazen. Hij sluit vanzelf, dus je hoeft er verder niets geks voor te doen. Opgeblazen mag je kindje poppen!

Eruit komt allemaal gekleurde confetti, één groot feest! Benthe kreeg meteen een lach op haar gezicht en zag de pluche dierenpom al. Hierin zitten de andere verrassingen. De dierenpom is een soort van tasje met rits en een clip-on die je kunt vastmaken aan je tas of koffer. Ze vindt hem zo leuk dat ze hem vaak aan de rits van haar jas draagt. Eigenlijk wat te groot daarvoor, maar dat moet ze zelf weten 😉

In de pom zin een zachte beweegbare modepop. Die van ons heeft heel mooi regenbooghaar, iets waar Benthe meteen op viel. De pop is zacht en lekker knuffelig, heel fijn om kleertjes aan te doen. Elke pop heeft een tag met haar naam, verjaardag en een korte biografie. Zo kom je alles over haar te weten en heeft ze eigen een eigen verhaal.

Verder zitten er nog twee zakjes in, waarin een paar gave regenboogschoenen zitten en een geweldig glitterjurkje. Dat past natuurlijk helemaal goed bij de haren van de pop! Onze pop heet overigens Britney Sparkles, lekker toepasselijk!

De uitpakervaring was hier echt heel leuk, Benthe genoot er echt van. Spelen met de pop doet ze echter wat minder, maar dat komt ook doordat haar broertje telkens ermee aan de haal gaat en de haren eruit trekt. Tja…real life zullen we maar zeggen…Ik heb daarom de pop even uit zijn zicht gelegd zodat Benthe er straks weer met vriendinnetjes mee kan spelen.

Na! Na! Na! Surprise komt in zes varianten, verzamel ze dus alle zes! De poppen hebben overigens geweldige namen: Britney Sparkles, Minna Moody, CJ Cuddles, Sarah Snuggles, Aubrey Heart en Roxie Foxy. Na! Na! Na! Surprise is officieel geschikt vanaf 7 jaar en heeft een consumentenadviesprijs van €24,99.

Zou Na! Na! Na! Surprise iets voor jouw kind zijn?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten