Nagels lakken doe je met Mistero Milano

Mistero Milano

Hoe lak jij jouw nagels? Een gewone nagellak vind ik eigenlijk achterhaald, want waarom zou je ze niet lakken met iets dat lekker lang blijft zitten en waarvan je lang een mooi resultaat hebt? Juist. Je komt dan al snel uit op gelnagellak. Wanneer je denkt dat je dit moet laten doen heb je het mis, want met Mistero Milano kun je dit heel makkelijk zelf. Ik vertel er vandaag wat meer over!

Mistero Milano

Eerlijk toegegeven, ik kende het merk nog niet. De grote bekende gelmerken wel en daar heb ik in het verleden ook veel mee gewerkt. Tot nu, want na mijn kennismaking met Mistero Milano ben ik om. Ik kreeg van het merk een starterset toegestuurd met daarin de basisproducten om direct mee aan de slag te gaan: 3 kleuren gel nagellak, een uv-lamp, de nail prep, een base coat en top coat.

Laat ik allereerst zeggen dat de lamp een groot pluspunt is. Deze klap je namelijk heel compact op en neemt dus nauwelijks plaats in beslag. Superhandig natuurlijk, want zo kun je het overal kwijt. Ook staat het stevig op tafel wanneer je het uitgeklapt hebt en gebruikt, echt ideaal. Daarbij zit er een timer op zodat je precies de juiste tijd de nagellak laat uitharden. Middels de timer bovenop zie je hoelang je te gaan hebt.

Het werken met de producten is ook heel fijn. Middels het stappenplan weet je precies wat je moet doen in welke volgorde. Eigenlijk wijst het zich ook wel vanzelf overigens, je hoeft er zeker geen ervaring voor te hebben. Fijn is dat de gellak 2 tot 4 weken lang op de nagels blijft zitten zonder af te bladderen (chippen). Het is wel even een werk om aan te brengen, maar hé…je hebt er dan ook lekker lang plezier van.

De kleuren lakjes die ik koos zijn It of Navy Blue, Lady Anise en Pigment Director. Twee ervan lijken best op elkaar, de andere wijkt af met zijn lila kleur. Allemaal vind ik ze prachtig, maar de lila is zeker weten mijn favoriet! Goed om te weten is dat Mistero Milano een enorme keuze heeft aan kleuren lakjes. Zo kun je altijd wel een kleurtje vinden dat bij jou past. Kies ook zeker verschillende gellak kleuren uit om lekker mee af te wisselen. Ze kosten maar €9,95 per stuk en dat is zeker voor een goede gellak lekker budget!

Het werken met Mistero Milano is super! Het werkt onwijs goed en makkelijk en echt iedereen kan dit. Ze hebben verschillende startersets te koop, het ligt er maar net aan hoe uitgebreid je het wilt. Er is al een starterset voor €60,- incl. lamp en een kleurtje. Een super prijs natuurlijk! Wil je meer weten over het merk en hun producten? Neem dan eens een kijkje op Misteromilanobenelux.com.

Gebruik jij wel eens gellak?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten