Natuurlijke verzorging met You Madu!

You Madu

We vinden het steeds belangrijker om gebruik te maken van natuurlijke verzorgingsproducten. Gelukkig begrijpen steeds meer merken dat en wordt de keuze voor natuurlijke producten groter. You Madu is een webshop die enkel natuurlijke producten verkoopt. Vandaag laat ik je een paar fijnerds zien.

Bij You Madu kun je terecht voor heel veel natuurlijke producten. Denk aan gezichtsverzorging, haarverzorging, fijne zepen en essentiële oliën. Heel erg leuk is dat ze zich onderscheiden van andere shops door hele toffe DIY pakketten aan te bieden. Hiermee maak je dus zelf een handcrème, lippenbalsem en meer. Ook bieden ze leuke recepten aan op de website, waarmee je je eigen verzorging kunt maken.

Zo bestelde ik de natuurlijke verzorging starterskit met producten voor een verzorging voor het gezicht, lichaam en haar. Hiermee kun je al veel leuks maken. Je hoeft soms maar enkele ingrediënten zelf toe te voegen om een fijne crème of conditioner te krijgen. Shea butter is bijvoorbeeld zo’n ingrediënt dat voor meerdere toepassingen te gebruiken is. Breng hem rechtstreeks op de huid aan als moisturizer of klop het op tot een body butter. Liever in je haar? Meng het dan met andere ingrediënten voor een fijne conditioner.

Als je zelf thuis bent in de verschillende ingrediënten en hun werking is het leuk om hier te shoppen. Ze hebben namelijk veel items die je met elkaar kunt combineren om allerlei producten mee te maken. Vooral nu in de herfst en winter is dat een fijne bezigheid.

Zelf ben ik weg van essentiële oliën. Deze kun je in je huidverzorging gebruiken, maar kunnen ook in de diffuser. Ze laten niet alleen je huis heerlijk ruiken, maar werken ook door op je gesteldheid. Een echte aanrader dus voor dit seizoen, waarin we wat meer binnen zitten en meer thuis zijn.

Maak jij wel eens zelf jouw huidverzorging?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten