Nazomeren met Nuxe Prodigieux le parfum

Nuxe Prodigieux le parfum

Nog even en dan is de zomer echt officieel voorbij. Super jammer, want ik hou echt erg van dit seizoen. Heerlijk dagen in de tuin vertoeven met lekker weer, de BBQ die regelmatig aangeslingerd wordt en natuurlijk vakantie en dagjes weg. Om dat fijne zomergevoel nog even wat langer vast te houden gebruik ik de Nuxe Prodigieux le parfum. Het merk is met name bekend van haar heerlijke oliën, maar er is dus ook een geurtje van. In deze review vertel ik er meer over.

Nuxe Prodigieux le parfum

Als beautyliefhebber ken je de Nuxe Huile Prodigieux denk ik wel. Deze heerlijke olie is top voor het lichaam en heeft een geweldige geur. Deze geur heeft het merk nu gevangen in Prodigieux le parfum. Zo kun je elke dag de hele dag door van dit fijne zomerse geurtje genieten, want je hoeft het enkel maar even snel op te sprayen.

De verpakking van de Nuxe Prodigieux le parfum is natuurlijk geweldig! Zoals de rest van de producten van het merk als de geur die het met zich meebrengt past de verpakking er perfect bij. Het doosje is goud met een kleurverloop naar beneden. Mij laat dit denken aan de warmte van de ondergaande zon, maar of dat ook zo de bedoeling was weet ik niet. De flacon ziet er net zo mooi uit en is lang en slank van vorm. Het is overigens een 50 ml. flacon, dus daar kun je wel even mee vooruit.

Dan de geur, want mocht je deze nog niet van de olie kennen heb je echt wat gemist. Ik vind dit zomer is een flesje, want met een combinatie van oranjebloesem, magnolia en vanille heb je de hele dag een heerlijke warme en sensuele geur om je heen. Voor mij versterkt het dat fijne zomergevoel nog eens en dus vind ik het heerlijk om nu in de nazomer te gebruiken. Zo heb je toch nog een beetje de zomer om je heen.

De geur blijft lekker hangen, maar gedurende de dag merk ik dat ik nog even opnieuw wil bij sprayen. Hij is dan namelijk niet meer zo intens dan op het begin. Logisch natuurlijk, want dat komt door de opbouw van de geurnoten. Je shopt deze Nuxe Prodigieux le parfum bij o.a. Douglas.nl. Een flacon met een inhoud van 50 ml. kost €38,95 en dat vind ik zeker niet veel.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten