Nedis White Noise Sound Device

Nedis White Noise Sound Device

Een tijdje geleden ontving ik de Feestdagen Blogbox en ondertussen zijn er al enkele reviews online gekomen van de items uit de box. Vandaag laat ik je het Nedis White Noise Sound Device zien. Mocht je een slechte slaper zijn, dan raad ik je aan zeker even verder te lezen!

Slaap beter, ontspan sneller en concentreer je beter dankzij dit Nedis White Noise Sound Device. Vooral nu in tijden van de lockdown, waarin we veel thuis zitten, thuis werken en de kindjes ook thuis onderwijs krijgen is het soms nogal eens druk in ons hoofd en lijkt ontspanning zoeken een onbegonnen zaak. Niet met dit apparaat, want hoewel het eigenlijk heel simpel is is het ook erg effectief.

Het apparaat van Nedis biedt ontspannende hersengolf muziek en white noise. Daarnaast kun je ook kiezen voor ASMR geluiden, welke je beter helpen slapen of ontspannen. Je hebt de keuze uit 10 white noise geluiden, welke geluiden of herrie in je omgeving neutraliseren zodat jij je beter kunt concentreren en je hersenen niet afgeleid worden. Zo kun je kiezen uit ventilatoren, golven, stroming, regen, wind, zomernacht, kikkers, waterval, hartritmes en donder. Ook bevat het apparaat 7 soorten hersengolf muziek. Dit zijn pulserende geluiden om de hersenen in een bepaalde staat te laten raken (rust). Tot slot kun je nog kiezen tussen 3 ASMR geluiden voor een kalmerend gevoel.

Het apparaat ziet er leuk uit. Zoals je kunt zien is de onderste helft een speaker en de bovenste helft een lamp. De dimbare led-verlichting kun je zo fel en zo gedimd zetten als je zelf wilt, waardoor het bijdraagt aan jouw rust. Alles is makkelijk te bedienen met de touch-knopjes. Ook het volume kun je zelf aanpassen, wat natuurlijk heel fijn is. Erg fijn is ook de automatische uitschakeling na 30, 60 of 90 minuten. Zo kun je lekker inslapen zonder dat je bang hoeft te zijn dat dit apparaat de hele nacht door gaat.

Het Nedis White Noise Sound Device kun je makkelijk opladen met behulp van de bijgeleverde kabel. Eenmaal opgeladen kan het 5 uur non-stop mee. Hierdoor kun je het overal neerzetten, zelfs daar waar geen stopcontact is. Wat ik ervan vind? Ik vind het fijn! Het geeft me rust en de fijne muziek helpt me te ontspannen voor het slapengaan. Normaal gesproken gaan er dan veel gedachtes door mijn hoofd, maar hiermee absoluut niet. Ik slaap dus veel sneller!

Het Nedis White Noise Sound Device is heel goed betaalbaar, want het kost slechts €25,99. Het is verkrijgbaar bij Bol.com.

Zou jij een device als dit proberen om beter te slapen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten