New collection: Sothys Organics

Sothys Organics

Dit voorjaar komt het mooie merk Sothys met een compleet nieuwe gezichtverzorgingslijn; Sothys Organics. Zoals de naam al doet vermoeden zijn alle producten uit deze nieuwe lijn vegan en biologisch, gecertificeerd door ECOCERT en hebben ze stuk voor stuk recyclebare verpakkingen. De range bestaat uit 4 producten: een cleansing oil, face scrub, een masker en een crème. Goed voor een complete gezichtsroutine dus!

Sothys Cleansing Oil

De cleansing oil is geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam. De formule is verrijkt met oleo extract van kamperfoelie vanwege de antioxidantwerking. De olie verwijdert op milde wijze alle make-up en andere onzuiverheden. Zelfs waterproof make-up krijg je hier goed mee weg. Heel fijn aan dit soort producten is dat ze je huid onwijs zacht maken. Wanneer er water bij komt verandert de olie in een melk die je heel fijn en goed afspoelt. Wat achterblijft is een schone, frisse en zachte huid. Ook een eventueel trekkerig gevoel is hiermee verleden tijd. Een flacon heeft een inhoud van 200 ml. en kost €32,-.

Sothys Skin Radiance Exfoliant

Een gezichtsscrub, ik hou er zo van. Het ontdoet de huid van dode huidcellen en zorgt voor een mooie huidvernieuwing. Hiermee voorkom je een doffe teint en wordt deze juist stralend. Om dit effect te bereiken moet je het wel structureel gebruiken. Deze scrub combineert frambozenpitten en rijst uit de Camargue (Zuid Frankrijk) met revitaliserend berkensap.

De textuur is als een lichte crème met fijne korrels. De geur is overigens heerlijk zacht en ruikt wat naar anijs. Heerlijk! Deze scrub komt in een tube met 50 ml. en kost €38,-.

Sothys Radiance Mask

Na het scrubben kun je het fijne masker gebruiken. Ik gebruik dit tweemaal per week om het goed bij te houden. De formule is rijk aan revitaliserend berkensap waarvan je huid gaat stralen. Super, want zo krijg je die mooie stralende huid weer terug voor in het voorjaar en de zomer!

De textuur is ook hier weer als een dikkige crème. Je verdeelt het in een dun laagje op de huid, laat het 10 minuten inwerken en spoelt het erna makkelijk af. Een tube van 50 ml. kost €36,-.

Sothys Revitalizing Emulsion

Het ritueel sluit je af met de emulsie. Dit is een soort van dunne crème die de huid een mooiere uitstraling geeft. De plantaardige ingrediënten van berkensap, bloemenwater van meidoorn en een retinol extract van alfalfa zorgen ervoor dat tekenen van vermoeidheid worden vermindert en gezichtstrekken zichtbaar gladgestreken worden. Fijne lijntjes vervagen hier dus mee.

De emulsie smeert heel fijn en zacht en trekt goed en snel in. Ook dit ruikt weer, net als alle andere producten uit de lijn, heerlijk zacht naar anijs. Een tube van 50 ml. kost €45,-.

De producten van Sothys zijn verkrijgbaar via de Sothys instituten. Voor een adres bij jou in de buurt kun je een kijkje nemen op Sothys.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten