New fragrance: Aerin Amber Musk

AERIN Amber Musk

Een tijdje geleden ontving ik een wel heel bijzonder pakketje. Erin zat namelijk de AERIN Amber Musk, een speciale geur die heerlijk lang blijft geuren en bijna niet te vergelijken is met andere geuren die je wel eens geroken hebt. Dit laatste is namelijk wel vaker het geval, want een nieuw geurtje laat je vaak aan een bestaande geur denken. Geurnoten zijn er immers niet oneindig. Vandaag laat ik je kennismaken met deze bijzondere AERIN Amber Musk!

Aerin Amber Musk

De verpakking van deze AERIN Amber Musk ziet er natuurlijk geweldig uit. Het doosje is al een kunstwerk op zich en eigenlijk heel zonde om bij het oud papier te gooien. Als het om de kleuren gaat en het ontwerp past het ook heel goed bij de geur zelf. Dat doen ze goed bij AERIN!

Dan de flacon, want dat is al helemaal een plaatje. Mocht je mij volgen op Instagram heb je hem wellicht al voorbij zien komen. Zo niet, dan zie je hem hier voor het eerst. Ik ontving de 100 ml. variant, dus daar kan ik fijn een tijdje mee vooruit. De flacon zelf is vierkant met afgeronde kanten. Enkel het label staat er aan de voorkant op en juist die eenvoud maakt het luxe. De dop met edelsteen is het pronkstuk van alles, supergaaf!

De geur is echt heerlijk. Zoals ik al zei kan ik hem totaal niet vergelijken met een andere bestaande geur, het is gewoon echt een compleet nieuwe combinatie. Hij behoort tot de oriëntaalse en bloemige geuren met geurnoten als roos, Benzoë, muskus en ambroxan. Ik vind het een geweldige lente en zomergeur en draag hem heel graag. Het fijne is dat hij lekker lang blijft geuren. Deels komt dat doordat het een eau de parfum spray is, maar de samenstelling werkt daar natuurlijk ook op door. De geur doet ietwat romantisch aan, maar ook wat robuust en een tikkeltje stoer. Normaal gesproken ben ik niet zo van de zachte en romantische geuren, maar dit is echt heerlijk!

Het mag wel duidelijk zijn dat AERIN Amber Musk één van mijn nieuwste favorieten is. Wel ga ik er heel zuinig mee om, want mocht je het merk kennen weet je dat het best kostbaar is. Mijn flacon van 100 ml. kost €149,50. Hij is er overigens ook nog in een 50 ml. formaat welke €108,50 kost.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten