New in Nederland: Happy Earth

Happy Earth

Nederland is een vrolijk, natuurlijk en vooral duurzaam merk rijker. Sinds kort is er namelijk Happy Earth, een verzorgingsmerk dat goed is voor zowel onze huid als de planeet. Het assortiment loopt uiteen van deo’s tot een showergel en een handzeep. Allemaal zijn ze 100% natuurlijk, 100% effectief en vrij van chemicaliën en andere nare ingrediënten. Vandaag laat ik je een paar leuke producten zien.

Happy Earth deo’s

Binnen het merk zijn er diverse deo’s verkrijgbaar. Een deodorant is vaak één van de meest vervuilende beauty producten voor zowel de aarde als je huid. Er zitten vaak nare ingrediënten in. In deze nieuwe deo’s zit dat natuurlijk niet. Ze zijn vrij van aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan of minerale oliën. Het laat geen witte waas of vlekken achter.

De deodoranten van het merk bevatten potassium alom, een natuurlijk mineraalzout. Dit laat een microscopisch dun laagje achter op de huid, waardoor het ontstaan van lichaamsgeur door bacteriën voorkomen wordt. Het blokkeert de poriën hierbij niet of vernauwt ze niet, waardoor de huid goed kan blijven ademen.

De deo’s zijn verkrijgbaar als een spray, roll-on, stick en in een blikje. Dit laatste is wat wennen in gebruik, maar het werkt prima. De geurvrije variant is hypoallergeen en ideaal voor de gevoelige huid. De komkommer geur ruikt heerlijk groen en fris, de lavendel deo is heerlijk bloemig en de mannen variant is echt mannelijk. Het blikje ruikt wat citrus achtig. De prijzen voor de deo’s lopen uiteen van €6,99 tot €8,49.


Happy Earth Pure showergel

Showergels vliegen bij ons altijd de deur uit en dus was ik erg benieuwd naar deze nieuwe Happy Earth Pure showergel. Deze showergel bevat botanische extracten en essentiële oliën waardoor hij zo lekker ruikt. Hij is vrij van nare toevoegingen, zoals SLS/SLES, parabenen en kleurstoffen.

Handig is de knijpflacon. De verpakking ziet er weer net zo leuk en vrolijk uit dan de deo’s. Ik ontving de ceder lime variant en die is heerlijk kruidig! Het geeft je meteen een heerlijk vrolijk en opgewekt gevoel onder de douche. Echt heel fijn om je dag mee te beginnen. Naast deze geur komt hij ook in de varianten verkwikkend komkommer matcha, lavendel ylang en geurvrij. Een flacon heeft een inhoud van 300 ml. en kost €6,99.


Happy Earth handzeep

Dan tot slot de handzeep. Ook dit is iets dat het laatste jaar in veelvoud wordt opgebruikt. Handen stuk wassen is er hiermee niet meer bij gelukkig, want naast dat het je handen goed schoonmaakt en houdt verzorgt het ook nog eens. De formule is overigens antibacterieel, dus in deze tijd ideaal om te gebruiken.

Door de botanische extracten en essentiële oliën ruikt het ook weer heerlijk. Ik ontving hem in de geur lavendel ylang en dat is echt heerlijk rustgevend. Hij komt ook nog in de geuren komkommer matcha, ceder limoen en geurvrij. Een pompflacon van 300 ml. kost €3,99.

Goed om te weten is dat de verpakkingen gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic, plasticvrij zijn of zelfs volledig biologisch afbreekbaar. De ingrediënten en verpakkingen worden dichtbij huis verkregen en er wordt CO2-neutraal geproduceerd. De producten van Happy Earth zijn tevens dierproefvrij.

Deze nieuwe producten van Happy Earth zijn verkrijgbaar bij o.a. Etos, Kruidvat, Jumbo en diverse webshops. Je kunt ze ook online bestellen bij Etos.nl en Kruidvat.nl.

Is Happy Earth iets voor jou?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten