New: Kruidvat Spa Secrets Wisdom of India

Goed nieuws voor de beauty fanaten: Kruidvat komt met een nieuwe lijn in hun Spa Secrets collectie: de Kruidvat Spa Secrets Wisdom of India! Eerder heb ik al vaker producten uit de Spa Secrets collectie mogen testen en ben ik zelfs bij het lanceringsevent ervan geweest. De Spa Secrets producten doen me een beetje denken aan Rituals maar dan lekker budget. Vandaag laat ik je drie producten uit de gloednieuwe Wisdom of India lijn zien.

Spa Secrets is wat mij betreft het paradepaardje van Kruidvat eigen merk. Spa Secrets laat je kennismaken met eeuwenoude wereldse wellness rituelen. Zo bestaat er al Magic of Brazil, Treasures of Morocco, Miracles of Bali en Traditions of Japan. Nu mag er Wisdom of India aan toegevoegd worden. Elke lijn heeft zijn eigen kleur en voor deze nieuwste lijn is dat turkoois. Prachtig en heel goed passend bij de bestemming, India.

De Wisdom of India lijn is geïnspireerd op het eeuwenoude Ayurveda ritueel, wat letterlijk betekent: de kunst van het leven. De producten bevatten witte lotus en sesamolie en ruiken serieus heerlijk! De lijn bestaat uit vijf producten: een shower foam, shower milk, een rice body scrub, body gel-in-oil en een bodymilk spray. Ik heb drie mooie (en stiekem ook mijn favoriete) producten ervan ontvangen om te testen.

Met de shower foam ervaar je een luxe douchesensatie. Een shower foam vind ik zelf altijd heel erg fijn in gebruik en ik ben dan ook heel blij dat ik dit in mijn pakketje vond.

Het is niet direct een foam die eruit komt, maar een soort van gel. De gel verandert direct in een heerlijk schuim, waardoor je huid zacht aanvoelt en hem heerlijk laat ruiken.

Ook zat er een fijne scrub in mijn pakketje, de rice body scrub. Het product zit verpakt in een vrij grote tube (yes…zo kunnen we er langer mee doen ;-)) en ziet er weer net zo mooi uit als de rest van de producten.

De scrub bevat geen grove korrels maar wat zachtere witte deeltjes. Rijst? Geen idee, maar lekker dat het ruikt! Het voelt ook redelijk zacht aan voor je huid, ook al exfolieert het wel goed. De textuur is ook nog eens lekker romig waardoor je huid fijn zacht aanvoelt.

Tot slot nog één van mijn favorieten van de Spa Secrets lijnen: De body gel-in-oil! Het is geen bodycrème en geen body oil, maar iets ertussenin. Het product zit verpakt in een mooie pot met een soort van patroontje erop, precies zoals dit product bij de andere lijnen ook heeft. Niet vernieuwend dus, maar evengoed erg mooi.

Het product ziet er in de pot al heerlijk uit. Het lijkt vrij vloeibaar, maar dat valt mee. Heel romig is het natuurlijk niet, omdat er een olie in zit. Je kunt het een beetje vergelijken met een dunne crème/gel.

De textuur is wat mij betreft perfect. Het smeert als een hele lichte crème/gel en tijdens het smeren lijkt het in een soort lekkere olie te veranderen die ook nog eens razendsnel intrekt. Je hebt echt maar een beetje van het product nodig aangezien het zich zo goed laat uitsmeren. Aanrader!

Deze nieuwe Kruidvat Spa Secrets Wisdom of India producten zijn verkrijgbaar bij een Kruidvat filiaal bij jou in de buurt of te bestellen op www.kruidvat.nl. De shower foam kost €3,99 (200 ml.), de rice body scrub kost €3,99 (200 ml.) en de body gel-in-oil kost €4,99 (250 ml.).

Heb jij al eens producten van Kruidvat Spa Secrets geprobeerd?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

3 gedachten aan “New: Kruidvat Spa Secrets Wisdom of India”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten