New: Labello Crayon Lipstick

Labello Crayon Lipstick

Verzorgde lippen zijn echt een must en met name in het najaar en de winter kan dat best een uitdaging zijn. Ook ik heb last van droge lippen en daardoor soms velletjes. Om je toch die verzorging te bieden, maar ook je lippen te voorzien van een mooi kleurtje, komt Labello met de nieuwe Labello Crayon Lipstick. Dat is een lipstick en verzorging in één.

Labello Crayon Lipstick

De Labello Crayon Lipsticks geven je lippen kleur en de verzorging die je van Labello gewend bent. Een topcombinatie als je van gestifte lippen houdt. Ze komen in drie kleuren en zitten allen in een vrolijke verpakking.

De drie kleuren zijn zorgvuldig gekozen, zodat de tintjes redelijk uiteen liggen en bijna iedereen wel een favoriet kan vinden. Deze nieuwe lipsticks bestaan voor ruim 80% uit verzorgende ingrediënten, zoals jojoba- en avocado-olie. Dit geeft je lippen een optimale hydratatie. De lipsticks zijn bovendien vrij van minerale oliën.

De kleur van deze Labello Crayon Lipstick geeft goed af. Bij één laagje zie je de kleur al goed, maar wil je een intenser effect, bouw het dan op met een laagje meer. Door de puntvorm kun je het makkelijk aanbrengen.


Poppy Red

Poppy Red is tijdloos en staat heel mooi in combinatie met volle wenkbrauwen. Gebruik flink wat mascara en eventueel een eyeliner. Hij is zowel voor een business look als een party look erg mooi. Wil je hem wat minder heftig? Meng hem dan met Coral Crush.


Coral Crush

Coral Crush heeft een mooie warme kleur en is goed voor een everyday look. Deze kleur past goed bij een natural easy look met een glowy bronzed skin en shimmer op je ogen. Dit kleurtje vind ik met name erg mooi in het voorjaar. Je kunt hem overigens ook al blush gebruiken!


Hot Pink

Met de kleur Hot Pink val je wat meer op, al blijft het resultaat nog vrij neutraal. Ook deze kleur is altijd goed te dragen. Dankzij de koele ondertoon kun je met deze kleur heel goed de andere kleurtjes frisser maken. Heb je van nature een rode huid of oneffenheden? Dan is Hot Pink echt een aanrader!

Alle drie de kleuren vind ik erg mooi, al past Coral Crush het beste bij mij. Het leuke is dat je de kleurtjes onderling kunt mengen voor net een wat ander effect. Ook kun je ze als blush gebruiken. De Labello Crayon Lipsticks zijn verkrijgbaar bij de drogisterijen en kosten €6,99 per stuk.

Draag jij vaak een kleurtje op je lippen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

2 gedachten aan “New: Labello Crayon Lipstick”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten