New make-up: M.A.C Botanic Panic

M.A.C Botanic Panic

Nieuw deze zomer van M.A.C is M.A.C Botanic Panic collectie. Super zomers en lekker kleurrijk! De collectie is geheel gehuld in deco verpakking geïnspireerd op de Garden of Eden. De collectie bestaat uit een geweldig oogschaudwpalette met daarin 12 kleuren, lipsticks en highlighters. Vandaag laat ik je het geweldige palette en een lipstick zien.

M.A.C Botanic Panic oogschaduwpalette

De ster van de collectie is toch wel het oogschaduwpalette. Het is een vrij groot palette en heeft een geweldige gele kleur. De bovenkant heeft die Garden of Eden look, echt supermooi! Hiermee wordt het ook echt een collector’s item, want zeg nu zelf…dit wil je toch hebben?!

Hierin zitten maar liefst 12 uiteenlopende en felle kleuren, afwisselend van mat tot glans. Je kunt er dus eindeloos mee combineren. Mocht een kleur niet helemaal jouw ding zijn is dat niet erg, want er is nog genoeg anders moois. V.l.n.r. zie je de swatches. Ik heb ze per groepje van drie gedaan, dus elk rijtje van boven naar onder. Deze kleuren matchen ook het mooist met elkaar.

Natuurlijk heb ik ook een ooglook gemaakt, twee zelfs! Er zitten zoveel kleuren in dat ik gewoon niet kon kiezen. Normaal gesproken ben ik vrij bang voor dit soort felle kleurtjes, maar ik ben gewoon begonnen en beide looks vind ik eigenlijk heel erg leuk en tof. Het aanbrengen gaat helemaal prima. Fijn is dat je met laagjes kunt werken en het zo gek kunt maken als je wilt. Het Botanic Panic palette kost €49,-.

M.A.C Botanic Panic lipstick kleur Ruby Woo

Ook de lipsticks zien er geweldig uit. De huls is lila en heeft ook weer datzelfde soort uiterlijk als het palette. Heel mooi. De matte kleur en het matte gevoel maken het lekker luxe. De lipsticks komen in 5 verschillende kleuren waarvan ik kleur Ruby Woo kreeg. Dit is een vrij felrode kleur met een matte afwerking. Heel mat zelf.

Het is een echte eye catcher en ik vind het geweldig. Met aanbrengen voel je dat het wat stroef is door het matte effect. Wees hier dus voorzichtig mee. Eenmaal op de lippen geeft hij een explosie aan kleur en is hij heel mooi mat. Hij draagt heel fijn en comfortabel, plakt niet en ondanks dat hij wel afgeeft hoef je het niet vaak bij te werken. Een topper dus! De lipsticks uit deze collectie kosten €21,50.

De M.A.C Botanic Panic collectie is verkrijgbaar bij de M.A.C verkooppunten en online te bestellen op Maccosmetics.nl. Het is een limited edition collectie, dus wees er op tijd bij.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten