New: Nivea Ecodeo

NIVEA Eco Deo

Een deodorant die voor 95% bestaat uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong? Dat is de nieuwe NIVEA ECODEO! Naast dat de formule vele malen beter voor het milieu is, is de manier waarop hij sprayt ook flink verbetert. En wat dacht je van de verpakking? Yes, aan alles is gedacht bij de ontwikkeling van deze nieuwe deodorant. Hij komt in drie varianten waarover ik vandaag wat meer vertel.

Nivea Ecodeo

De nieuwe NIVEA ECODEO deodorant wordt toegevoegd in twee bestaande lijnen: de NIVEA Naturally Good en NIVEA MEN lijn. Hiermee wordt het fijne bestaande assortiment uitgebreid en kun je blijven genieten van jouw vertrouwde NIVEA product. De deodorants bieden stuk voor stuk 24 uur betrouwbare bescherming die de huid verzorgt en langdurige frisheid geeft. Dat is zeker fijn nu we de zomer al zo langzamerhand in het zicht krijgen! De formules zijn 100% vegan, bestaan voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bevatten 5% additionele ingrediënten die zorgen voor stabiliteit en bescherming van de formule. De drie soorten zijn de Naturally Good Bio Aloe Vera en Bio Green Tea. Ik vind beiden echt heerlijk geuren! Voor de mannen is er de NIVEA MEN Fresh Active welke ook een heerlijk fris gevoel geeft.

Zoals ik in de intro al aangaf is de gebruikte spraytechniek ook fijn verbeterd. De spray maakt namelijk gebruik van een innovatieve, klimaatvriendelijke spraytechnologie met uit lucht afkomstig gas. Hierdoor heeft de spray een lagere CO2-voetafdruk in vergelijking met de standaard drijfgassen die NIVEA eerder gebruikte. Ook gaat de spray dankzij deze nieuwe technologie twee keer zo lang mee als andere NIVEA deosprays, omdat er minder ruimte nodig is voor gas en hierdoor meer formule kan worden toegevoegd. Dankzij het nieuwe eco-ventiel spray je altijd gericht en krachtig en gaat het product twee keer zo lang mee.

De verpakking straalt natuurlijk NIVEA ten top uit en dat is helemaal prima. Bovendien is het gemaakt van 25% gerecycled materiaal en het kan oneindig gerecycled worden. Supergoed natuurlijk en heel erg duurzaam. Mijn favoriet is echter de Bio Aloe Vera, welke heerlijk fris ruikt. Al deze drie nieuwe NIVEA ECODEO’s zijn nu te koop bij de drogist (zoals Kruidvat.nl) of grotere supermarkt en kosten €7,49 per stuk. Ze hebben een inhoud van 125 ml.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten