New & Review: FOREO LUNA 3

FOREO LUNA 3

FOREO lanceert een vernieuwing van hun welbekende en populaire LUNA beauty tool, namelijk de FOREO LUNA 3. Het is het eerste apparaat dat de huid verfrist, hydrateert en herstelt. Hoe hij dat doet en welke speciale eigenschappen deze tool heeft ten opzichte van zijn voorgangers vertel ik je vandaag. Ik kreeg hem namelijk toegestuurd om hem uitgebreid te reviewen.

FOREO LUNA 3

Reinigingstools kennen we allemaal wel. Ze zijn er in allerlei soorten en vormen, maar wist je dat de reinigingsborstels door hun nylonharen vaak je huid kunnen beschadigen? Om die reden is FOREO ontwikkeld. Zij maken geen gebruik van nylon haren in hun reinigingstools, maar een ultra-hygiënisch siliconen body. Deze bevat siliconen touchpoints welke in grote en lengte wat verschillen en geeft T-sonic-pulsaties af om zo de huid te reinigen. Niks meer wrijven of schuren waardoor je huid op den duur beschadigd raakt.

De verpakking is, zoals ik dat van het merk gewend ben, weer prachtig. Ik vind het zonde om open te moeten maken, want het ziet er heel erg mooi uit. Hebberigmakend ook, dus kom je hem in de winkel tegen, wees dan voorbereid. In een verpakking zit de FOREO LUNA 3, een USB-oplaadkabel, een stoffen reistasje, een kleine gebruiksaanwijzing en een 2ml. sample van het nieuwe serum (daarover zometeen meer).

Je gebruikt de FOREO LUNA 3 i.c.m. de FOREO For You interactieve app, welke je gratis kunt downloaden op je smartphone. Zonder de app werkt het apparaat niet. Opladen is heel simpel d.m.v. de bijgeleverde usb-kabel en eenmaal geheel opgeladen kun je hem 650 keer gebruiken. Superveel he?! De app is overigens heel overzichtelijk en mocht je meer FOREO tools hebben kun je ze er allemaal op aansluiten.

Hoe werkt het?

Maak je gezicht wat vochtig en breng eventueel een reiniger aan. Je start je app op en volgt de aanwijzingen op het scherm. Dan zet je je FOREO LUNA 3 aan (knopje aan de achterzijde) en klikt op je smartphone om te beginnen. De LUNA start dan. Op het scherm via je smartphone kun je zien waar en met welke bewegingen je de LUNA moet gebruiken. Telkens als je van zone moet veranderen stopt de LUNA even. Dit alles wordt ook nog bijgestaan door een stem die zegt wat je precies moet doen. Het werkt echt ontzettend goed en fijn. Wat ik overigens zelf wel doe is eerst de meeste make-up eraf halen en vervolgens pas reinigen met de LUNA 3. Na gebruik stopt de LUNA 3 automatisch, waarna je hem kunt afspoelen en kunt laten drogen. Wrijf hem niet droog, want dan kun je de siliconen touchpoints beschadigen.

Wat is het verschil tussen de FOREO LUNA 3 en zijn voorgangers?

De FOREO LUNA 3 heeft 30% langere touchpoints voor een nog diepere reiniging van de poriën. Het reinigingsoppervlak is 30% groter en de touchpoints zijn 25% zachter om de natuurlijke elasticiteit van de huid te behouden. De nieuwe tool heeft 16 pulsatie-intensiteiten met maximaal 8000 pulsaties per minuut. Daarnaast heeft hij een verbeterde laadkracht (je kunt hem vaker gebruiken na het opladen) en je kunt hem gebruiken om een aantal gerichte verstevigende massageroutines mee uit te voeren, welke door de FOREO app bedient worden. Voor dit laatste gebruik je de achterkant van de FOREO LUNA 3.

Het nieuwe FOREO Serum

Ook komt het merk met een nieuw serum, welke i.c.m. de LUNA 3 een match made in heaven is. Het combineert de kracht van antioxidanten met squalaan en hydraterend hyaluronzuur voor een jonge huid en zorgt voor een verstevigde, soepele en fris uitziende huid. Aanbevolen wordt om de LUNA 3 eerst te gebruiken met FOREO’s Micro-schuimreiniger of een reiniger van andere gerenommeerde merken en daarna het serum als vochtinbrengende crème te gebruiken.

Het serum wordt dan aangebracht via het massage oppervlak van LUNA 3 om de resultaten te versterken met de T-Sonic pulsaties. Ik heb het geprobeerd, maar vond het zelf niet zo heel fijn. Het trok niet in de huid en liet een plakkerig laagje achter. Dit is natuurlijk geheel persoonlijk en het kan zomaar zijn dat het bij jou super werkt. Gewoon even uitproberen dus met je nieuwe LUNA 3. De massage zelf is overigens wel heel erg prettig!

Of ik de FOREO LUNA 3 fijn vind? Absoluut! Het is weer een next level tool wat gezichtsreiniging betreft en het werkt zowel goed voor je huid als je humeur door de massage opties. Het gebruik ervan is heel eenvoudig, iedereen kan het, en het werkt supersnel. Ideaal dus als je niet veel tijd hebt voor een uitgebreide gezichtsverzorging. Deze tool beidt een diepe en goede reiniging in 60 seconden.

De nieuwe LUNA 3 is verkrijgbaar voor drie verschillende huidtypen, waaronder normaal (parelroze), gevoelig (lavendel) en een combinatie (blauw). Je kunt het pre-orderen via Foreo.com en Bol.com voor €199,-.

Gebruik jij een gezichtsreinigingstool?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “New & Review: FOREO LUNA 3”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten