New in: Seidensticker overhemd

Seidensticker overhemd

De laatste maanden ontvangen we regelmatig een nieuw overhemd van Overhemden.com voor mijn man om te reviewen. Ontzettend leuk, want mijn man, Kevin, draagt vaak overhemden naar zijn werk. Dit keer ontvingen we een Seidensticker overhemd. Beide hadden we nog nooit van het Duitse merk gehoord, maar het is één van de grootste overhemdenfabrikanten van Europa.

Seidensticker

De overhemden van Seidensticker zijn met uiterste zorg gemaakt om mannen kwaliteit en comfort te kunnen bieden. De overhemden van het merk zijn gemaakt van 100% katoen en dat voel je. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en bovendien zijn de meeste overhemden strijkvrij (non-iron). Met dat laatste ben ik heel blij, want het strijken van overhemden vind ik echt ver-se-lijk! Ik laat ze dan ook regelmatig opstapelen totdat ik er echt aan moet.

De stof van dit Seidensticker overhemd is overigens vrij dun, maar eigenlijk is dat voor de zomer wel prettig. Nu moet ik zeggen dat de zomers hier niet altijd zomers aanvoelen en je zeker altijd even weeronline moet checken voor het weer voordat je van huis gaat, maar laten we uitgaan van het goede. Dikkere overhemden zijn dan al snel te warm dus worden ze niet of nauwelijks gedragen. Zonde! Gelukkig levert het niets in aan kwaliteit. De pasvorm sluit goed aan, waardoor het ontzettend mooi zit. De overhemden van Seidensticker zijn verkrijgbaar in vijf verschillende pasvormen: modern fit, Comfort fit, Tailored fit, Slim fit en X-slim. Kevin heeft gekozen voor de Slim fit, omdat hij zelf vrij lang en niet al te breed is. Veel overhemden zitten hem niet mooi en lijken wat te hangen.

Maat bepalen

Een nieuw overhemd kopen is tot nu toe altijd een gedoe geweest. Ze zaten of te los of te straks, de mouwen waren te kort of het overhemd zelf was te kort…er was altijd wel wat. Sinds we Overhemden.com kennen is dat probleem gelukkig voorbij. Ze kunnen je namelijk helpen bij het opmeten van de goede maat en geven je advies welke overhemden geschikt zijn. Dat maakt het voor de man zelf makkelijker om een overhemd te kopen, maar het is ook fijn voor de dames. Als je een overhemd cadeau wilt doen (denk aan Vaderdag) kun je met een gerust hart hier shoppen zonder bang te hoeven zijn dat het niet zou passen.

Overhemden.com is een vertrouwde online winkel en specialist voor het kopen van Seidensticker en andere merkoverhemden. Naast het uitgebreide assortiment biedt Overhemden.com ook een geweldig goede service. Zo kun je altijd bij hen terecht voor advies, maar doen ze ook niet moeilijk over ruilen. Tegenwoordig is dat een zeldzaamheid aan het worden, een echte aanrader dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten