New shoes van Invito!

Invito BootsHeel blij ben ik met mijn nieuwe stappers! Het zijn de perfecte schoenen voor de winter en zonder zorgen voor koude voetjes trotseer je de kou. Nu we volop in het najaar zitten (het is alweer bijna winter) kunnen goede en warme schoenen eigenlijk niet ontbreken in je schoenenkastje. Helemaal goed is het als ze ook nog eens heerlijk aan je voeten zitten én ze er super uit zien. Vaak is het voor mij een hele zoektocht om de perfecte schoen te vinden, maar dit keer was de keuze zo gemaakt!

Zoals ik al eens eerder aangaf kun je bij Invito terecht voor heel veel verschillende soorten schoenen. Voor elke stijl is er wel een geschikt paar en voor elke voet is er wel een schoen die past, goed zit en heerlijk loopt. Zo ook deze. Deze laarsjes lijken gemaakt te zijn voor mijn voeten, zo fijn zitten ze.

Deze halfhoge laarsjes zijn van het merk Ossom, dat ook bij Invito verkrijgbaar is. Ze hebben een witte opvallende en dikke zool. Door het grove profiel ogen de laarsjes lekker stoer. Je draagt ze dan ook niet naar een chic feestje. Omdat ik (bijna) altijd casual gekleed ben kunnen deze schoenen bijna altijd wel. Ik heb ze dus bijna elke dag aan.

De laarsjes zijn gemaakt van leer en hebben een warme binnenvoering van imitatiebont. Ideaal voor koud en guur weer. Aan de achterkant is een tekst ingedrukt. Dit maakt de laars stoer en helemaal hip. Aan de zijkanten (zowel aan de binnenkant als de buitenkant) is er een donkerder accent aangebracht bovenaan de laars. Dit is een ander materiaal, maar past heel goed bij de stoerheid van de schoen. Het zorgt ervoor dat de laars niet saai wordt.

Deze geweldige laarsjes van Ossom lopen heerlijk en zitten als sloffen zo fijn. Ik doe ze ’s morgens vroeg aan en ’s avonds laat pas weer uit. Ondanks dat ik sneller last heb van zweetvoeten (iegh), heb ik er met deze laarsjes helemaal geen last van. Dit komt denk ik door de combinatie van het imitatiebont met het leer. De schoenen zijn soepel en bewegen goed mee met je enkels, maar evengoed hebben ze wel de stugheid zodat de vorm van de laars blijft bestaan.

Deze Ossom laarsjes draag ik het liefst met mijn grijze skinny jeans. Deze jeans is van H&M en zit perfect. Door de ritsjes ziet ook deze jeans er stoer uit en in combinatie met de stoere laarsjes is het echt een bij elkaar passend geheel.

Ook draag ik er graag een trui op van Miss Etam. Deze trui heeft een beige/taupe/grijzige kleur en steekt lichter af bij mijn jeans. Door de verschillende applicaties op de trui springt hij er echt uit. Er zitten kraaltjes en pailletjes op in verschillende vormen. Leuk voor de feestdagen, maar ook erg leuk op mijn stoere grijze skinny jeans!

Als accessoire kies ik voor deze leuke armband met studs. De armband heeft een basis van roze leer met kleine shimmertjes in en daarop zijn verschillende kleuren studs aangebracht. Tussen deze studs zitten diamantjes, wat het geheel wat meer laat schitteren. Door het roze in de armband en de glimmertjes wordt deze outfit niet te saai.

Wat vind jij van deze outfit? Zou jij hem dragen? En zou jij voor de geweldige Ossom laarsjes kiezen of toch liever andere laarsjes van Invito? Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee en doe ze voorlopig niet meer af! Mocht je net als ik zo enthousiast zijn kun je via deze link meteen de Ossom laarsjes shoppen bij Invito. Ze kosten € 99.99. Ze zijn overigens ook beschikbaar in het zwart en grijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten