New: Wilkinson Sword Men Hydro 5 Groomer

Wilkinson Sword Men Hydro 5 Groomer

Het geavanceerde alles-in-een-scheerapparaat, dat is de Wilkinson Sword Men Hydro 5 Groomer. Het is namelijk een scheermes en elektrische trimmer in één en is tevens voorzien van een gelreservoir voor een gehydrateerde en beschermde huid. Scheren, trimmen, stijlen, contouren bijwerken en de huid verzorgen was nog nooit zo makkelijk. Superhandig voor mannen, want die houden van eenvoud.

De handzame Wilkinson Sword Men Hydro 5 Groomer is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling. Het is een zeer betaalbare en kwalitatieve alleskunner die ondanks zijn compacte formaat razend geavanceerd is.

Het gelreservoir (dat in aanraking met water zijn werk doet) bevat een gel met onder andere aloë vera en vitamine E. Tijdens het scheren brengt de gel een beschermend laagje aan op de huid dat hydrateert en irritatie tijdens en na de scheerbeurt voorkomt. Belangrijk, want een geïrriteerde huid is de grootste klacht van scherende mannen. Het maakt het scheren ook soepeler: gemiddeld 40% soepeler dan scheermesjes met een glijstrip, zoals de Quattro Titanium.

Het scheermes bestaat uit vijf mesjes met innovatieve ‘skin guards’ die voor meer drukpunten zorgen tussen de mesjes en de huid, met een comfortabele scheerbeurt als gevolg. Snijwondjes zullen hierdoor niet meer zo snel voorkomen.

Door zijn handzame uitvoering volgt de Wilkinson Sword Men Hydro 5 Groomer perfect de contouren van het gezicht. Voor de moeilijk bereikbare plekken of voor precisiewerk kun je het gelreservoir gewoonweg naar achteren klikken.

Tot slot zit er nog een elektrische trimmer op. Hierop zit een verstelbare kam. Zonder extra opzetstukken kan manlief zijn baard in drie verschillende lengtes trimmen en stijlen.

Scheerfacts

Driekwart van alle mannen scheert elke dag, blijkt uit onderzoek van Wilkinson Sword. Wat zij ook weten: scheren is in 2017 niet langer het enige groomingritueel. De man van nu trimt zijn baard, werkt de contouren daarvan bij of stijlt zelfs zijn snor!

De Wilkinson Sword Men Hydro 5 Groomer kost €14,99 incl. mesje. Natuurlijk zijn er ook navullingen van verkrijgbaar met daarin 4 mesjes voor €14,49. Je koopt hem bij de drogisterij en supermarkt. Voor meer info over het merk is er www.wilkinson-sword.com.

Scheert of trimt jouw vriend/man?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten