Nieuw bij Douglas: Ariana Grande God is a Woman

Ariana Grande God is a Woman

God is a woman, het klinkt mij heerlijk in de oren natuurlijk. Het is tevens de naam van de nieuwe geur van de popster: Ariana Grande God is a Woman. Hij is sinds kort exclusief verkrijgbaar bij Douglas en vandaag laat ik hem uitgebreid zien in een review.

Ariana Grande God is a Woman

Ariana Grande lanceerde haar eerste geur in 2015. Sindsdien zijn haar geuren een groot succes! Ik weet nog toen haar eerste geur uitkwam. Die kreeg ik ook van Douglas en jongens, wat was hij lekker. Dit keer gaat het om Ariana Grande God is a Woman, welke is samengesteld uit 91% natuurlijk verkregen clean ingrediënten. Een primeur voor de popster! Daarnaast is de geur 100% vegan en dierproefvrij. Hij is geïnspireerd door de kracht en schoonheid van de natuur.

God is a Woman is een krachtige en oh zo vrouwelijke geur. Hij behoort tot de fruity musk geuren en is daarmee heerlijke luxe en ideaal voor deze tijd van het jaar. De topnoten bestaan uit muskuszaad en peer, de hartnoten uit orris en Turkse rozenblaadjes en de basisnoten uit Malagassisch vanille en cederhout. Als je een beetje thuis bent in de wereld van geuren weet je dat dit een lekkere warme basis is, aangevuld met zoete noten voor die sprankeling. Ik zal er niet verder omheen draaien: ik ben er verliefd op!! De geur is me op het lijf geschreven!

Dan de flacon, want die is heel speciaal. De flacon zelf heeft een lavendelkleur en is qua ontwerp niet zo heel speciaal. De flacon zit in een steenachtige houder (hij is overigens niet echt van steen maar van plastic, maar ziet er wel zo uit) wat die goddelijke combinatie maakt. Ik vind het heel apart, maar doordat de flacon vrij los in de houder zit vind ik het niet echt een toevoeging. Beter had het er vast in kunnen zitten, maar dat is bijzaak.

De geur is in ieder geval hemels en daar draait het om. Hij is verkrijgbaar in 3 inhoudsmaten. 30 ml. kost €35,68, 50 ml. €45,89 en 100 ml. €56,07. De prijsjes zijn dus heel vriendelijk en voor nagenoeg iedereen toegankelijk. Deze nieuwe geur is exclusief verkrijgbaar bij Douglas en online te bestellen op Douglas.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten