Nieuw: Bio-Oil 100% natuurlijk!

Bio-Oil 100% natuurlijk

Bio-Oil zullen jullie allemaal wel kennen denk ik. Maar weten jullie ook dat er sinds kort een nieuwe variant is? Nieuw is de Bio-Oil 100% natuurlijk, met 100% natuurlijke ingrediënten. De huidverzorgingsolie blijft doen wat hij belooft en waar hij bekend om staat en dat is de huid optimaal verzorgen. Benieuwd? Ik review hem vandaag.

Bio-Oil 100% natuurlijk!

Wist je dat Bio-Oil maar liefst 438 skincare awards heeft gekregen in 11 landen? Hiermee is het het best verkochte producten tegen littekens en huidstriemen. Ik weet nog toen ik zwanger was van beide kindjes, toen heb ik dit heel veel gesmeerd. Striemen kwamen er gelukkig nooit bij mij, al is dat ook een beetje genetisch bepaald.

De Bio-Oil 100% natuurlijk variant is eigenlijk dezelfde huidverzorgingsolie, alleen dan met uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ook deze olie helpt de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekjes te verminderen. Het gaat tevens huidveroudering tegen en helpt de vochtarme huid te hydrateren.

Waar deze nieuwe olie dan wel uit bestaat? Uit basisoliën, speciale oliën, vitamines, plantenextracten, etherische oliën, ontstekingsremmende en antioxiderende ingrediënten. Deze nieuwe olie is getest op veiligheid en te gebruiken voor volwassenen, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen vanaf 3 jaar.

De flacon ziet er bijna hetzelfde uit dan de reguliere variant, alleen is hierbij de flacon doorzichtig en is de reguliere flacon oranje. De olie is net zo zacht voor de huid en smeert heerlijk. Het werkt ontzettend goed, maar dat mag wel al duidelijk zijn 😉 Ik ga hem lekker smeren op droge huidplekjes, littekens die soms onprettig aanvoelen en op plekjes die net wat meer verzorging kunnen gebruiken.

Deze nieuwe Bio-Oil bevat geen dierlijke ingrediënten en is 100% vegan. Hij bevat geen parfum, palmolie, conserveringsmiddelen, parabenen en topische steroïden. Niets is getest op dieren. De nieuwe Bio-Oil is verkrijgbaar in drie inhoudsmaten. Een flacon van 60 ml. kost €13,99, 125 ml. kost €22,99 en 200 ml. kost €31,99. Hij is vanaf nu te koop bij de drogist.

Heb jij al eens Bio-Oil gebruikt?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten