Nieuw: Collistar Lift HD Body Ultra-Lifting Anti-Age Cream

Collistar Lift HD Body Ultra-Lifting Anti-Age Cream

Nieuw is de Collistar Lift HD Body Ultra-Lifting Anti-Age Cream. Hij is ideaal om je lichaam voor te bereiden op de zomer, want hij verstevigd en werkt tevens goed op het gebied van anti aging. Deze lichaamscrème bestrijdt de belangrijkste tekenen van huidveroudering all over de huid! Ik kan alvast verklappen dat hij heerlijk is en review hem vandaag uitgebreid.

Collistar Lift HD Body Ultra-Lifting Anti-Age Cream

Wanneer we ouder worden krijgen we pigmentvlekken. Ook is er verlies van elasticiteit en stevigheid van de huid wat voor verslapping kan zorgen. Met de nieuwe Collistar Lift HD Body Ultra-Lifting Anti-Age Cream kun je daar nu tegen smeren. Hij heeft een drievoudige werking, waaronder een liftend effect, een verbeterende anti-age werking (het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine) en heeft een antioxiderende werking. Dit alles zorgt voor een mooi verhelderend, egaliserend resultaat. Dankzij de toevoeging van hyaluronzuur, jojoba-olie en arganolie wordt de huid gevoed en gehydrateerd. Hiermee is hij echt een dikke aanrader om te smeren met het zicht op de zomer, want juist dan willen we een mooie huid laten showen.

Het fijne van de crème is dat hij direct na het smeren al wat huidverbetering geeft. De huid is na het smeren namelijk al iets egaler. Echt vlekjes en plekjes worden niet meteen verdoezeld, maar je ziet wel al verschil. Op de lange termijn wordt dit alleen maar beter en wordt de huid ook steviger.

Qua textuur is dit een hele fijne body crème. Hij is namelijk lekker licht en smeert daardoor heel goed uit. Tevens kun je hem goed inmasseren in de huid, wat overigens echt een must is bij dit soort producten. Massages bevorderen namelijk de werking. Doordat hij zo licht is trekt hij heel snel in en laat het geen plakkerig of voelbaar laagje achter op de huid. Je kunt je dus meteen weer aankleden.

Ik vind deze Collistar Lift HD Body Ultra-Lifting Anti-Age Cream echt een topper! Fijn is ook dat hij geschikt is voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige huid. De crème bevat geen siliconen, alcohol, ingrediënten van dierlijke oorsprong en parfumallergenen. Hij komt in een pot van 400 ml. en kost €59,-. Dat lijkt vrij duur, maar je doet er door de hoeveelheid best lang mee. Je shopt hem o.a. bij Collistar.com.

Met welke bodycrème smeer jij?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door Jamey.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten