Nieuw: Etos Aromalijn

Etos heeft er weer een nieuwe lichaamsverzorging bij: de Etos Aromalijn. Deze lijn prikkelt je zintuigen volledig en laat je heerlijk wegvoeren naar rust en reinheid. De lijn bestaat uit drie geuren: Lavender, Eucalyptus en Rosemary en elk zijn ze heerlijk. De verpakking is ook heel speciaal. De gehele lijn is namelijk zwart! Een kleur die je nog niet zo heel veel ziet in beautyland.

De Etos Aromalijn bestaat dus uit drie geuren en elke geur heeft zijn eigen shower foam, shower cream en bath oil. De Lavender lijn heeft daarbij ook nog eens een exfoliating scrub. Zoals ik al aangaf zijn de verpakkingen zwart en hebben een opdruk van de geur waar het om gaat. Heel mooi gedaan vind ik! De kleuren in combinatie met de afbeeldingen en de tekst ziet er geweldig uit.

Om te beginnen kreeg ik de shower foam in de geuren Rosemary en Lavender. Beide heerlijk! Een shower foam gebruik ik altijd graag en ik ben er dan ook zeker niet zo zuinig mee. Ook deze shower foam geeft een lekkere dikke dot schuim en geeft meteen de intense aromageur af. Heerlijk genieten als je het mij vraagt! De shower foams kosten €3,49 per stuk.

Voor degene die niet zo van een shower foam houdt (ik kan het me bijna niet voorstellen, maar er zullen toch genoeg mensen zijn) is er een shower cream. Ik kreeg hem in de Lavender geur. Een cream is het niet echt, het is wat vloeibaarder. De cream heeft een lichtpaarse kleur en ziet er heel mooi uit. Ook hierbij komt de geur meteen goed tot zijn recht. De shower creams kosten €2,99 per stuk.

Mocht je een bad hebben, dan ben ik ten eerste erg jaloers, maar ook kun je dan genieten van de bath oils. Ik zou heel graag een bad willen, maar wij hebben er helaas de plaats niet voor. Ook deze doosjes hebben eenzelfde uiterlijk en knallen hiermee weer het schap uit.

De olie zit in glazen flacons, luxe maar voor een kluns als mij ook gevaarlijk. Gek vind ik dat de ene flacon wat groter is dan de andere, zie je dat? Wellicht een productiefoutje. De olie zelf is vrij dun en ik kan me voorstellen dat het heerlijk is om hierin te mogen badderen. Vooral de warme dampen van je badwater i.c.m. de fijne aromageur lijkt me heerlijk! De bath oils kosten €3,79 per stuk.

Van alle producten die ik ontving vind ik de shower foam het allerfijnst. Welke geur mijn favoriet is is lastig te zeggen. Elke geur is eigenlijk geschikt voor een ander moment. Zo ontspant Lavender je lichaam en geest, heeft Eucalyptus een verkwikkend effect en stimuleert Rosemary lichaam en geest. Al deze mooie producten zijn nu te koop bij een Etos filiaal bij jou in de buurt. Check www.etos.nl voor de dichtstbijzijnde.

Naar welke aromageur ben jij het meest benieuwd?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

2 gedachten aan “Nieuw: Etos Aromalijn”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten