Nieuw: Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit

De heerlijke lichaamsverzorging van Etos Botanical Boost breidt uit! Er is sinds kort een nieuwe lijn bijgekomen, genaamd Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit! Een perfecte lijn voor de zomer, want het ruikt heerlijk fris en verzorgend.

Etos Botanical Boost bestaat al langer en is een resultaat uit de samenwerking met Etos en Hortus Botanicus Amsterdam. Deze lichaamsverzorgingslijnen hebben heerlijke en bijzondere geurcombinaties geïnspireerd op de botanische tuin en bevatten plantextracten van de hoogste kwaliteit. De nieuwe Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit is overigens een limited edition, dus mocht je hem heel graag willen kun je hem het beste snel gaan scoren.

Als één van de trotse Etosfriends kreeg ik ook nu weer een fijn pakketje thuis. Erin zaten drie producten uit de nieuwe Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit lijn, namelijk geurstokjes, een douchefoam en shower peeling. Stuk voor stuk lekkere producten die ik graag gebruik.

De shower peelings van Etos Botanical Boost zijn altijd erg fijn. Ze hebben allen dezelfde korrel en substantie en daarvan weet ik vooraf al dat het super is. De verpakking van deze nieuwe shower peeling ziet er ook weer top uit, eigenlijk net als de andere producten van Etos Botanical Boost.

De peeling/scrub is vrij dun van textuur en de korrels zijn niet al te groot. Tocht voelt het fijn aan voor je huid en scrubt het goed. De scrubdeeltjes zijn van natuurlijke oorsprong en reinigen zacht je huid. Het ruikt heerlijk fris en zomers. De geur laat me overigens denken aan onze vakanties in Zuid Frankrijk, fijne geurherinnering!! Een pot van de Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit Shower Peeling bevat 200 ml. en kost €6,99.

Ook kreeg ik de heerlijke shower foam, wat ik altijd heel fijn in gebruik vind. Zelf denk ik dat ik veel te gortig ben in het gebruik van shower foams, maar het scheelt dat ik beautyblogger ben en er liters van op voorraad heb haha. Deze doucheschuim van Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit is lekker vol, schuimt goed, ruikt heerlijk en laat het geurtje nog eventjes achter op je huid na het douchen. Een flacon heeft een inhoud van 200 ml. en kost €4,99.

Tot slot kreeg ik de fijne geurstokjes erbij. Geurstokjes zijn altijd top en heel fijn voor op de badkamer of het toilet. Naast dat het fijn geurt ziet het er ook nog eens mooi uit. De verpakking van de Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit Scented Sticks is mooi roze en hierdoor perfect om cadeau te doen.

Bij het openen schrok ik even van de geurexplosie. Het leek wel een combinatie van lekkere geur met poetsmiddel. Niet geheel mijn ding. Gelukkig ging dat er al vrij snel van af en rook het heerlijk zacht, net als de andere producten uit de lijn. De geurstokjes kosten €7,99.

Ook met deze Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit lijn ben ik weer heel blij. Het ruikt allemaal lekker zomers en ik denk dat we daar momenteel allemaal wel aan toe zijn. Deze producten vind ik overigens zeer geslaagd voor Moederdag, dus heb je nog geen cadeautje, ga dan snel naar Etos! Kijk voor een filiaal bij jou in de buurt op www.etos.nl. Je kunt zelf je pakketje samenstellen en dit enkel met cellofaanpapier en een lintje inpakken of een cadeauverpakking shoppen. Ik vind persoonlijk de eerste optie het allerleukst!

Heb jij al eens iets van Etos Botanical Boost gebruikt?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

3 gedachten aan “Nieuw: Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten