Nieuw in Nederland: GeoSilica

GeoSilica

Ken jij GeoSilica al? Het IJslandse merk komt met natuurlijke supplementen in de vorm van een vloeibaar drankje. Ze herstellen je lichaam op natuurlijke wijze en vernieuwen. Dat klinkt heel erg mooi en dat is het ook. GeoSilica bevat natuurlijke mineralen die worden gewonnen uit de IJslandse vulkanische aarde en thermale bronnen. De silica is 100% natuurlijk en geregistreerd bij The Vegan Society.

GeoSilica

De supplementen van GeoSilica zijn ontwikkeld om dagelijks te gebruiken. Ze werken op natuurlijke wijze van hoofd tot teen om te herstellen, verbeteren en te vernieuwen. Het kan op heel veel vlakken werken, want er zijn verschillende soorten verkrijgbaar. Zo ontving ik twee varianten, namelijk de RENEW en de RECOVER. Waarom ik voor deze twee koos? RENEW kun je vergelijken met een beauty booster, RECOVER zou wonderen doen voor mijn fibromyalgie.

GeoSilica RENEW

RENEW is een combinatie van silica, zink en koper. Wie een beetje thuis is in de supplementen weer dat zink heel goed is voor je haar, huid en nagels. Deze variant is dan ook echt te vergelijken met een beauty booster. Het verzorgt je haren, huid en nagels, maakt het haar sterker en bevordert de haargroei. Ik neem dit nu al een tijdje en merk dit met name aan mijn haren. Die zitten net wat fijner en het kost minder moeite om ze mooi te krijgen. Aan mijn huid merk ik nog niet zo heel veel.

GeoSilica RECOVER

Dan RECOVER, want hier verwachte ik heel veel van. Al jaren heb ik last van fibromyalgie, een soort reuma waar niets tegen te doen is en waar geen medicijn voor is. Deze variant zou hier goed bij kunnen helpen. RECOVER richt zich namelijk op de spieren en zenuwen. Naast silica zit er ook magnesium in, wat bijdraagt aan het normaal functioneren van spieren en zenuwen. Deze RECOVER is dan ook ideaal voor sporters als het gaat om spierherstel. Ik ben het gaan proberen en hoewel ik normaal in de winter echt heel veel last van pijnen heb is dat tot nu toe nog maar heel af en toe geweest. Ik denk dan ook zeker dat GeoSilica daar een positieve invloed op heeft gehad.

Je neemt GeoSilica in per shotje (maatdopje wordt bijgeleverd), maar je kunt het ook verwerken in jouw drankje of smoothie. De silica heeft een bepaalde smaak. Ik vind het niet direct lekker, maar echt heel vies is het ook niet. Het is ook niet overheersend, dus heel goed te doen. Het komt in een plastic flacon met een inhoud van 300 ml. Daar kun je dus 30 dagen mee vooruit. Alle producten van het merk zijn 100% natuurlijk en puur. Je shopt de producten online op Geosilica.nl. Ze kosten €29,90 per stuk.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten