Nieuw: Kneipp Goodbye Stress Body Cream

Nieuw: Kneipp Goodbye Stress Body Cream

De Goodbye Stress lijn van Kneipp is nog nog niet zo heel lang geleden gelanceerd. Ik weet nog dat het me een heerlijk gevoel gaf om deze producten te gebruiken. Nu lanceert het merk de gloednieuwe Kneipp Goodbye Stress Body Cream. Hiermee maak je jouw verzorgingsroutine compleet. Super, want dat momentje van extra relaxen en stress loslaten kunnen we wel gebruiken nu net zo voor de zomervakantie.

Kneipp Goodbye Stress Body Cream

The time to relax is when you don’t have time for it.” Een wijze uitspraak van Sydney J. Harris. En het is absoluut waar! Door te vertragen kom je weer tot jezelf, kun je weer helder nadenken en kom je weer terug in je flow. Kneipp helpt je hier graag bij met producten voor kleine genietmomenten gedurende je dag. Nu kun je ook gaan genieten van de nieuwe Kneipp Goodbye Stress Body Cream. Deze natuurlijke huidvoedende crème met vitamine E, panthenol, sheaboter, sprankelende watermunt en stimulerende rozemarijnolie laat je even pauzeren en genieten van de rust en het moment.

De formule

De formule bevat heerlijke ingrediënten die echt een toegevoegde werking hebben aan het product. Zo geeft rozemarijnolie nieuwe energie en concentratie. Zorgt watermunt voor een fris gevoel en geven vitamine E, panthenol en sheaboter een ultieme hydratatie en verzorging. De lijn bestond al en bevat o.a. een lekkere douche foam, badschuim, geurstokjes en nog veel meer. Deze Body Cream is daar een fijne aanvulling op. Na je bad of douche kun je hier de huid lekker mee insmeren en genieten van een rustmomentje voor jezelf. Het product ondersteunt en stimuleert het natuurlijke herstellende vermogen van de huid en biedt extra bescherming.

De verpakking is weer geweldig en sluit goed aan bij de rest van de producten uit de lijn. De crème is geschikt voor de normale, droge en gevoelige huid, dus heel veel mensen kunnen hiervan profiteren. De formule bevat geen conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine. Het is vegan en uiteraard niet getest op dieren. Ik vind hem heerlijk. Hij smeert goed over de huid en het trekt goed in. Bij mij duurt dat intrekken even, maar ondertussen kun je natuurlijk fijn je tanden poetsen en make-up aanbrengen.

De nieuwe Kneipp Goodbye Stress Body Cream is vanaf nu verkrijgbaar op www.kneipp.com en bij de diverse winkels en drogisterijen te koop. Een pot heeft een inhoud van 200 ml. en kost €10,99.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten