Nieuw: Labello Caring Beauty

Labello Caring Beauty

Je lippen verzorgen en kleur geven? Dat kan met de nieuwe Nieuw: Labello Caring Beauty. Deze lijn omvat twee mooie lipbalms in twee mooie kleuren: rood en nude. Zo heb je the best of both worlds, want niet alleen geven ze je lippen een mooi kleurtje (dat je overigens zelf ook nog eens kunt opbouwen), ook verzorgen ze je lippen.

Labello Caring Beauty

Labello Caring Beauty vormt een nieuwe collectie van twee fijne lipbalms. Ze bevatten maar liefst 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, dus ze zijn niet enkel goed en mooi voor je lippen maar ook voor de natuur. De formule bevat o.a. shea boter, biologische amandelolie en vitamine E. Met de eerste keer aanbrengen voel je al de zachtheid van de balm. Dat fijne zachte en verzorgende gevoel blijf je overigens de hele tijd hiermee houden. Het voelt top! Je lippen blijven op die manier lekker gehydrateerd en zacht. Velletjes krijgen zo geen kans meer.

Naast dat de formule je lippen heerlijk zacht laat aanvoelen heeft het ook nog een fijne en subtiele bloemige geur. Het is natuurlijk niet het belangrijkste, maar vormt zeker een fijn detail! Zoals ik al zei is deze nieuwe balm er in twee kleuren. Normaal gesproken is een lipbalm doorzichtig en kleurloos, maar deze toevoeging is wel heel tof. Op die manier is een lippenstift dragen niet meer nodig, want je combineert verzorging met kleur. Je kunt kiezen tussen een mooie klassieke rode kleur en een nude kleur.

Fijn is dat de kleuren heel subtiel te dragen zijn. Wil je wel een kleurtje, maar niet te opvallend? Breng het dan dun aan. Wil je meer kleur? Breng het dan in een paar laagjes aan. Op de foto’s draag ik meerdere laagjes op jullie de kleur goed te laten zien, maar weet dus ook dat dit subtieler kan.

De verpakking is overigens erg leuk. De lipbalms komen in blisters met de kleur van de betreffende balm erop. Heel fijn natuurlijk, want zo zie je meteen om welk kleurtje het gaat. Ook de huls bevat deze kleur, wat fijn is wanneer je beide balms in bezit hebt. Voor de prijs hoef je het overigens niet te laten, want ze kosten €3,99 per stuk. De nieuwe Labello Caring Beauty lipbalms zijn verkrijgbaar bij de drogist of online te bestellen bij o.a. Kruidvat.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten