Nieuw: M.A.C. Stack Mascara

MAC Stack Mascara

Het meest favoriete make-upmerk ooit komt met een nieuwe mascara: de M.A.C. Stack Mascara. Hij dankt de naam aan zijn vermogen om opbouwend te werken. Laagje voor laagje krijg je zo steeds meer resultaat. Fijn natuurlijk, want op die manier kun je het naar jouw wens aanbrengen. Vandaag laat ik hem uitgebreid zien en geef ik je mijn mening.

M.A.C. Stack Mascara

Ben je iemand die net als ik meerdere laagjes mascara aanbrengt? Dan weet je ook dat dat niet altijd goed gaat. Denk aan klonters of wimpers die aan elkaar gaan plakken en je die zogeheten spinnenpoten krijgt. Zo niet mooi natuurlijk! Deze nieuwe M.A.C. Stack Mascara is speciaal ontwikkeld voor het werken met laagjes en belooft klontvrij te blijven. Of dat ook lukt?…

De huls ziet er in ieder geval fantastisch uit. Het design is heel mooi en zeker opvallend ten opzichte van andere bestaande mascara’s. Het zilveren bolletje bij de dop maakt het geheel speciaal. Leuk om te zien!

Aan het borsteltje ligt het in ieder geval niet. Deze loopt taps toe wat heel prettig werken is. Op die manier kom je namelijk met het puntje heel goed bij de uiterste hoekjes van je wimpers, de binnen- en buitenkant. Het borsteltje is prima qua lengte en dikte en weet alle wimpers goed te vangen. De borstelhaartjes lopen kriskras door elkaar, waardoor je fijn dat volume krijgt in je wimpers.

Ik vind de mascara superfijn aanbrengen. Zelfs in de buitenste hoekjes kom je prima zonder te knoeien. Eén laagje doet bij mij al wonderen overigens, want mijn wimpers zijn van nature vrij recht en kort. Een tweede laagje maakt het helemaal af. Natuurlijk kun je voor meer laagjes gaan als je echt een intense look wilt hebben, maar ik vind dat niet zo mooi. Op de foto draag ik dus twee laagjes en dat vind ik meer dan zat.

Deze nieuwe M.A.C. Stack Mascara is sinds kort verkrijgbaar bij de bekende M.A.C. verkooppunten en online te bestellen op o.a. Douglas.nl. Hij kost €29,70.

Bouw jij jouw mascara ook altijd op in laagjes?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten