Nieuw: Mermaze Mermaidz

Mermaze Mermaidz

Vandaag laat ik je kennismaken met de nieuwe wondere wereld van Mermaze Mermaidz. Deze vijf poppen hebben elk een andere persoonlijkheid, stijl en talent. Ze zien er allemaal anders uit en hebben andere kleuren. De kleur van de staart verandert als deze in aanraking komt met koud of warm water. Wij ontvingen een toffe fashion pop om aan jullie te laten zien!

Mermaze Mermaidz

Je hebt ze misschien al wel eens op tv voorbij zien komen, de nieuwe Mermaze Mermaidz. Bij de eerste keer gezien te hebben is Benthe er weg van. Hoe tof is het dat ik van MGA een pop kreeg om aan jullie te laten zien?! Juist, mevrouw is er heel erg blij mee! En ik ook, want stiekem word ik hier ook heel vrolijk van.

5 namen

De Mermaze Mermaidz komen in een collectie met in totaal 5 poppen. Elke pop ziet er anders uit en heeft een eigen naam. Denk aan namen als Harmonique, Jordie, Riviera, Shellnelle en Kishiko. Wij ontvingen Kishiko en vinden deze geweldig. De kleuren roze en paars zijn groot favoriet hier, dus heel gaaf! Kishiko heeft het karakter van een content creator meegekregen. Leuk natuurlijk, omdat het in de buurt ligt van mam haar werk hier 😉

Trendy

Poppen als deze zijn heel gaaf om te verzamelen, maar ook heel leuk om je kindjes mee te laten spelen. Elke pop kan namelijk de nek, schouders, ellebogen, polsen, romp, taille en vin bewegen, om zo echt ermee te spelen. Heel erg leuk vind ik de details. Bij MGA zijn ze daar altijd heel goed in. Elke pop is helemaal on trend. Zo heeft onze pop Kishiko mooie vlechten in het haar, grote oorringen en een geweldig leuk handtasje. De kleding is ook echt heel gaaf, zelfs ik ben hier helemaal weg van! Nog een leuk detail, met name voor nu in de zomer, is dat de vin van kleur verandert wanneer deze in aanraking komt met water. Dat maakt het een nog leuker speelelement!

Animatieserie

Naast de Mermaze Mermaidz poppen is er ook een bijbehorende animatieserie. Deze verschijnt eind juli in het Nederlands en Vlaams. Om je een idee te geven van hoe het eruit ziet en om alvast de kindjes enthousiast te maken kun je de eerste aflevering in het Engels bekijken op mermazemermaidz.mgae.com.

De poppen van Mermaze Mermaidz zijn geschikt voor kinderen van vier jaar en ouder en zijn nu verkrijgbaar in de Benelux bij Bol.com, Dreamland en Toychamp. Later deze maand worden de poppen ook verwacht bij Intertoys.Ze kosten €39,99 per stuk.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten