Nieuw: Nivea Energy Micellair Water

Nivea Energy Micellair Water

Kan jouw huid ook wel wat energie gebruiken na die drukke decembermaand? De mijne wel hoor! Als geroepen kwam het nieuwe Nivea Energy Micellair Water. Hiermee reinig je intensief je huid, verwijder je makkelijk make-up en geef je jouw huid meteen een lekkere flinke oppepper.

Nivea Energy Micellair Water

De formule van het nieuwe Nivea Energy Micellair Water is verrijkt met vitamine C, niacinamide en cranberry-extract. Deze heerlijke combinatie geeft de huid weer energie en laat hem weer fris ogen. Ideaal in deze tijd van het jaar, want zo midden in de winter is onze huid om z’n dofst. Dit komt o.a. door de koude temperaturen binnen en de warmte van de verwarming binnen. Je huid droogt hierdoor uit en oogt al snel heel dof. Wat goede antioxidanten mogen dan niet ontbreken in jouw beauty routine. Vitamine C, niacinamide en cranberry-extract zijn fijne antioxidanten. Hiermee krijgt je huid echt een boost.

Tegenwoordig kom je steeds meer niacinamide als werkstof tegen in beauty producten. Niet voor niets overigens, want het is een ware krachtpatser. Het is ook wel bekend als vitamine B3 en helpt de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Tevens remt het de pigmentvorming en ondersteunt het de beschermlaag van de huid. Hierdoor gaat je huid egaler ogen en is deze minder snel geïrriteerd. Ook remt het de talgproductie, iets waar ik dan weer heel blij van word.

Dit nieuwe Nivea Energy Micellair Water breng je moeiteloos aan met een wattenschijfje. Vermijd de huid rondom de ogen, want deze is erg kwetsbaar. Het water reinigt perfect en ontdoet de huid van onzuiverheden. Make-up wordt ook als sneeuw voor de zon weggenomen en wat achterblijft is een schone frisse huid. Ergens had ik gehoopt op een fijn verkwikkend citrus geurtje, maar het product is geurloos. Het Nivea Energy Micellair Water komt in een fijne grote flacon van 400 ml. en kost €7,99. Het is verkrijgbaar bij de drogisterij als Kruidvat.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten