Nieuw: Paw Patrol Grand Prix

Paw Patrol Grand Prix

Heb jij, net als wij, een echte gamer in huis die ook nog eens dol is op Paw Patrol? Dan heb ik vandaag een superleuke cadeautip voor je voor de feestdagen, want er is een nieuwe videogame uit van Paw Patrol. Het heet Paw Patrol Grand Prix en zoals de naam al doet vermoeden is het een race spel. Brody vindt zowel Paw Patrol als racen leuk op de PlayStation en dus is dit echt een spel voor hem. In deze review vertel ik er wat meer over.

Paw Patrol Grand Prix

Kindvriendelijke games lijken tegenwoordig schaars te zijn. Er komt vaak veel geweld in voor en juist met de wat kleinere kindjes is dit geen goede combinatie. Gelukkig zijn er nog producenten zoals Outright Games die kindvriendelijk en interactief entertainment wereldwijd brengen. Zo doen ze dit ook met dit nieuwe Paw Patrol Grand Prix spel. Hierin staan de Paw Patrol-pups natuurlijk in de hoofdrol en racen ze over het scherm.

De locaties

Erg leuk is dat de pups racen door hun favoriete locaties uit de super populaire tv-reeks. Ze racen om kans te maken op de Pup Cup, dus er valt ook nog echt wat te winnen. In totaal zijn er 11 circuits in Adventure Bay, Jake’s Snowboarding Resort, de jungle en meer. Het ziet er allemaal fantastisch uit en precies zoals uit de filmpjes (ik kan het weten, want al jaren kijken we hier naar Paw Patrol). Voor kinderen is dit natuurlijk een feest van herkenning. Natuurlijk is er ook een spel element en moet je als speler uitkijken voor burgemeester Humdinger. Hij kan namelijk om de hoek op je wachten in zijn zeppelin en is klaar om chaos op het circuit te veroorzaken.

Je kunt maar liefst met 4 spelers tegelijk spelen en dat maakt het natuurlijk helemaal gezellig. Je kunt elkaar bekogelen met sneeuwballen, confettibommen en waterballonnen om zo te kunnen winnen. Voor de jongere kindjes is er een automatische versnelling die hen over de finish slepen, terwijl de meer ervaren races een hogere moeilijkheidsgraad kunnen instellen. Het spel is superleuk en alles ziet er heel erg leuk uit!!

Paw Patrol Grand Prix is verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbone One, Xbox Series X|S en Steam. Het spel kost €39,99 en wij vinden het echt een aanrader voor de feestdagen!! Het is o.a. verkrijgbaar bij Intertoys.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Nieuw: Paw Patrol Grand Prix”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten