Nieuw & review: SodaStream Art

Sodastream art

Ken je SodaStream al? Het merk rondom het maken van bruisende drankjes thuis komt met een nieuwe uitvoering. De SodaStream ART doet alles wat de ‘gewone’ uitvoering ook doet, alleen dan nog een beetje mooier voor jouw keuken 😉

SodaStream ART

SodaStream ART is een exclusief bruiswater toestel dat ik onlangs mocht ontvangen in de Feestdagen Blogbox van RVGPR. Fantastisch natuurlijk, want stiekem was ik al tijden benieuwd naar SodaStream en met mijn goede voornemens om gezonder te gaan leven komt dit natuurlijk als geroepen. Uniek aan dit nieuwe toestel is de hendel en het retro design. Het is hiermee echt een blikvanger in jouw keuken.

Naast dat het er prachtig uit ziet ben je hiermee ook nog eens lekker duurzaam bezig. Met de SodaStream ART reduceer je namelijk flink het gebruik van het aantal plastic flessen. Dat is uiteraard beter voor het milieu, want bij het toestel wordt een vaatwasserbestendige en BPA-vrije herbruikbare fles geleverd van 1 liter. Deze kun je dus keer op keer opnieuw vullen. Wij ontvingen de witte SodaStream ART, hij is er namelijk ook nog in het zwart. Met dit nieuwe toestel introduceert het merk tevens haar innovatieve gepatenteerde Cilinder Quick Connect technologie. Hiermee wordt de koolzuurcilinder met één klik op het toestel aangesloten. Super simpel en lekker makkelijk en snel.

Omdat ik echt een drama ben in het drinken van water komt de SodaStream ART als geroepen. Bruisend water vind ik namelijk wel goed te drinken. Goed om te weten is dat je met SodaStream ook andere drankjes bruisend kunt maken, net wat jij wilt. Omdat ik het nieuwe jaar gezond wil beginnen gooi ik het dus enkel en alleen op water! Fijn is dat het echt makkelijk te maken is en zo is gebeurd, waardoor je het sneller drinkt. Dit gaat mijn beste vriend worden in 2022!

De nieuwe SodaStream ART kost €129,99 en is verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn, Coolbue, MediaMarkt, PLUS, BCC, Blokker, Bol.com en SodaStreamStore.nl.

Kende jij SodaStream al?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Nieuw & review: SodaStream Art”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten