Nieuw: The Body Shop Refreshing Passionfruit

The Body Shop Refreshing Passionfruit

Speciaal voor deze zomer komt The Body Shop met een nieuwe lijn, The Body Shop Refreshing Passionfruit! Het is een Summer Special Edition lijn en is Limited Edition. Op is dus ook echt op. Hij bestaat uit vier fijne producten die aansluiten bij een goede lichaamsverzorging en zoals de naam al doet vermoeden ruikt het heerlijk naar passievrucht. Lekker zomers! Vandaag laat ik je twee producten uit deze lijn zien.

The Body Shop Refreshing Passionfruit Bodyscrub

Voor een mooie zomerhuid is scrubben eens in de week zeker nodig. Hiermee verwijder je dode huidcellen van je lichaam zodat je huid blijft stralen en ook nog eens mooier en langer bruint door de zon. Deze bodscrub is geschikt voor de normale huid en maakt hem lekker zacht. De scrub is vegan en bestaat voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Tot de formule behoort o.a. passievruchtolie, wat een verkwikkende geur heeft en dode huidcellen verwijdert. Ook de pot is lekker duurzaam, want deze bestaat uit 100% gerecycled plastic, inclusief een deel Community Fair Trade-gerecycled plastic dat is verzameld door afvalverzamelaars in Bengaluru, India. Uiteraard gooi je de verpakking, wanneer het leeg is, ook in de plastic bak om te recyclen. Ik vind hem heerlijk ruiken en echt onmisbaar voor de zomer! Een verpakking heeft een inhoud van 250 ml. kost €16,-.

The Body Shop Refreshing Passionfruit Body Yogurt

Na het douchen is het smeren met de Body Yogurt heel fijn. Dit product is geschikt voor de droge tot normale huid en het werkt lekker verkoelend en verfrissend. Hiermee houd je je huid de hele zomer zacht en fris. De Body Yogurt is ook weer vegan en bestaat uit 92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ook deze Yogurt bevat passievruchtolie, maar ook biologische Community Fair Trade-amandelmelk uit Spanje en Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana.

De textuur is net als de andere Yogurts en heel fijn en zacht als een lichte gel. Het is vrij dun en smeert dus heel goed uit. Je masseert het lekker in en het trekt supersnel in. Fijn is dat de huid 48 uur lang zacht, soepel en verzorgd blijft en dat het lekker verkoelend werkt. Ideaal dus na een warme zomerdag. Ook dit product is gemaakt van 100% gerecycled plastic. Het kan ook bij het plastic afval wanneer het leeg is. Een verpakking van 200 ml. kost €10,-.

Natuurlijk shop je deze nieuwe items bij een winkel van The Body Shop of bestel je het online op Thebodyshop.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten