Nieuw: The Body Shop Vitamin C Concealer

The Body Shop Vitamin C Concealer

Een stralende huid in een handomdraai, dat krijg je met de nieuwe multifunctionele The Body Shop Vitamin C Concealer. Dit is namelijk niet zomaar een concealer, want hij bevat vitamine C. Je bouwt daarmee een dekking op en hij helpt de huid te verbeteren. Ik ontving een paar tinten en laat het je vandaag uitgebreid zien.

The Body Shop Vitamin C Concealer

Eerlijk toegegeven gebruik ik vrijwel nooit een concealer. Toch ben ik deze gaan proberen en het is top. Mijn ervaring met veel concealers is namelijk dat het eruit ziet als een cake. Het voelt dik en totaal niet fijn aan op de huid en je ziet het product echt zitten. Niet fijn dus. Deze The Body Shop Vitamin C Concealer is gelukkig anders. Hij is superlicht en je kunt de dekking goed opbouwen in laagjes. De concealer helpt onzuiverheden, donkere krijgen en baardschaduw te verdoezelen. Je kunt het dus op onwijs veel manieren gebruiken.

De nieuwe concealer is verkrijgbaar in 20 tinten. Dat is heel fijn en super, want zo is er voor iedereen een goede match te vinden. De applicator heeft een soort van hartjesvorm en is heel zacht met aanbrengen. Dat is natuurlijk heel comfortabel. Eenmaal aangebracht kun je het product goed blenden, zodat je het niet ziet zitten. Het grote voordeel is dat hij de hele dag perfect op zijn plek blijft zitten.

De formule bestaat voor 95% uit ingrediënten die van natuurlijke oorsprong zijn. Hij is vegan en bevat dus die lekkere vitamine C. De geur ruikt wat naar citrus, heerlijk als je het mij vraagt! Goed ook is dat de concealer in een glazen flesje komt, want dat kan nadat hij leeg is fijn in de glasbak om te recyclen. De applicator mag dan overigens bij het restafval.

Hoewel ik dus normaal gesproken geen concealer gebruik ga ik het deze zeker wel gebruiken voor mijn vlekjes. Hij werkt daar supergoed en droogt niet uit, waardoor je niet voelt en ziet dat je het draagt. Mijn ideale kleur is trouwens Fair1W. Je shopt deze nieuwe The Body Shop Vitamin C Concealer bij een filiaal van The Body Shop en kunt hem online bestellen op Thebodyshop.com voor €15,- per stuk.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten