Nieuw: The Body Shop Wellness Sleep lijn

The Body Shop Wellness Sleep lijn

Sinds kort is er een compleet nieuwe collectie bij The Body Shop te koop, namelijk de Wellness collectie. Deze bestaat uit drie verschillende lijnen, waaronder de Sleep lijn die ik je vandaag laat zien. De producten uit deze lijn zijn bloemig en aromatisch met zintuigelijke texturen. De ontspannen en rustgevende geur laat je heerlijk in slaap vallen voor een goede nachtrust. Benieuwd naar mijn ervaring met deze The Body Shop Wellness Sleep lijn? Lees dan zeker verder!

The Body Shop Wellness Sleep

Heerlijk slapen, voor mij is het helaas niet zo vanzelfsprekend. Al jaren slaap ik slecht en slaap ik geen een nacht door. Het is begonnen met nekpijn en hoofdpijn en ondertussen is het een gewenning om ’s nachts meerdere malen wakker te worden. Gelukkig lukt in slaap vallen wel goed, maar ik hoop met deze The Body Shop Wellness Sleep producten een betere nachtrust te krijgen. De vier producten vormen een bewezen routine volgens het European Sleep Center om beter in slaap te vallen en uitgeruster wakker te worden.

Sleep Relaxing Hair & Body Wash

Aan het einde van een drukke dag is niets fijner dan een lekkere warme ontspannen douche. Om dat rustgevende gevoel te versterken is er de Relaxing Hair & Body Wash. Met dit multifunctionele product reinig je zowel je haren als je huid. De geur is superlekker en schreeuwt lavendel. Niets zo rustgevend als dat. Naast lavendel bevat het product ook vetiver. De formule bestaat uit 100% natuurlijke essentiële oliën, het is vegan en 95% van de ingrediënten zijn van natuurlijke afkomst. De verpakking is tevens 100% recyclebaar. Een flacon van 200 ml. kost €12,-.

Sleep Balmy Body Cream

Na een fijne douche is het goed om de huid lekker in te smeren. Dat doe je met deze Sleep Balmy Body Cream. Je masseert het goed in wat zorgt voor wat extra ontspanning van je spieren. Normaal komen de body butters van het merk in een plastic verpakking, deze is van glas. Wel even goed mee opletten dus dat je hem niet laat vallen. Hij ruikt hetzelfde dan de Hair & Body Wash en sluit dus perfect aan. Een lekkere grote pot van 200 ml. kost €25,-.

Sleep Calming Pillow Mist

Voordat je het bed in duikt spray je nog even met deze fijne pillow mist op je kussen. Het geeft datzelfde fijne en ontspannen geurtje aan je kussen. Zo val je nog rustiger en fijner is slaap, want je blijft het geurtje op je kussensloop ruiken. De fijne nevel van de spray zorgt ervoor dat je geen vlekken of natte plekken op je kussen krijgt. Laat het overigens wel heel even intrekken voordat je erop gaat liggen. Ik vind hem fijn! De spray kost €15,- voor een inhoud van 100 ml.

Sleep Bedtime Balm

Wanneer je dan echt het bed in gaat breng je de Bedtime Balm aan op je polsen. Je kunt hem ook achter de oren en/of de hals smeren. De balm is zacht en een heel dun laagje is al genoeg voor dat fijne geureffect. Zie het als een soort Vicks wanneer je verkouden bent, maar dan nu voor het slapen en de rust. Heerlijk genieten dit!! De balm komt in een klein potje van 30 gram en kost €8,-.

Alle producten bevatten lavendel afkomstig van de hoogvlakte van de Haute-Provence, geteeld zonder kunstmest en irrigatie, en vetiver uit Madagaskar, die daar is geïntroduceerd om de lokale productie diverser te maken.Naast deze producten bevat de lijn nog: Essential Oil Blend, Sleep Rejuvenating Body Scrub-in-Oil en de Sleep Relaxing Massage Oil. Je shopt de producten in een winkel van The Body Shop of bestelt ze online op Thebodyshop.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten