Nieuw: Urtekram Find Balance

Urtekram Find Balance

Een huidverzorging zonder nasties en parfumvrij? Dat is Urtekram Find Balance. Tegenwoordig is een natuurlijke verzorging steeds belangrijker en kiezen veel mensen voor parfumvrij. Ik ook voor mijn kindjes, maar voor mezelf vind ik een geurtje wel lekker. Toch snap ik de keuze voor parfumvrije cosmetica, want het creëert geen irritaties aan de huid. De Urtekram Find Balance bestaat uit zeven nieuwe verzorgingsproducten die het haar en de huid reinigen en voeden. Ik ontving mijn drie favorieten en laat je die vandaag zien.

Urtekram Find Balance

De nieuwe Urtekram Find Balance range is parfumvrij en er worden alleen ingrediënten gebruikt met een natuurlijke herkomst en dus geen kunstmatige stoffen. Dat is super, want dat betekent geen irritaties meer. Ieder product uit de lijn draagt het ECOCERT kenmerk, wat betekent dat de producten gecertificeerd biologisch en dierproefvrij zijn. Ook heeft ieder Urtekram Nordic Beauty product een Vegan Society keurmerk en het Zero Plastic Inside certificaat. Daarnaast is de Find Balance-range Allergy Certified.

Urtekram Find Balance Body Wash

Om de gevoelige huid op milde wijze te reinigen is er de Body Wash voor de gevoelige huid. Deze bevat de hydraterende eigenschappen van aloë vera en natuurlijke oliën om de huid in balans te houden. Hij komt in een fijne tube met een inhoud van 200 ml. en laat zich fijn aanbrengen op de huid. Hij spoelt goed af en wat achterblijft is een schone huid die geen irritaties vertoont en niet uitdroogt. Een tube van 200 ml. kost €6,99.

Urtekram Find Balance Hand Wash

Dan is er de Hand Wash. Wij zijn hier thuis altijd groot fan van de Hand Washes van dit merk. Deze heeft geen geurtje uiteraard, dus dat is misschien even wennen wanneer je wel een geurtje gewend bent. Hij maakt de handen goed schoon, bevat dezelfde formule dan de body wash en droogt handen niet uit. Wij hebben hem uitvoerig kunnen testen met de vieze bruine speeltuinhanden van de kids. Werkt top! Een pompflacon heeft een inhoud van 300 ml. en kost €7,99.

Urtekram Find Balance Hand Cream

Om de handen na het wassen te verzorgen is er de rijke Hand Cream. Hij voelt iets dikkig aan op de huid, maar trekt verrassend snel in. Hij houdt de huid lekker soepel en zacht en zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt. Zo kunnen er geen kloofjes of wondjes ontstaan waardoor je ongemak gaat ervaren. De handcrème komt in een fijne handzame tube met een inhoud van 75 ml. en is hiermee perfect voor in je tas. Hij kost €6,49.

De nieuwe Find Balance lijn is o.a. verkrijgbaar in de online en fysieke winkels van Holland & Barrett.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten