Nieuw: Weleda Shower Bars!

Nieuw: Weleda Shower Bars!

Vanaf 1 april heeft Weleda een totaal nieuw product gelanceerd, namelijk de nieuwe Weleda Shower Bars! Hiermee verwen je jouw lichaam en zintuigen onder de douche. Heerlijk genieten als je het mij vraagt. Uiteraard ben ik ze gaan testen en vertel je er vandaag wat meer over. De Weleda Shower Bars komen in vier varianten, namelijk Gember+Petitgrain, Ylang Ylang+Iris, Lavendel+Vetiver en Geranium+Litsea Cubeba. Welke mijn favoriet is lees je zo!

Weleda Shower Bars

De nieuwe Weleda Shower Bars zijn 100% natuurlijk, microplasticvrij en diervriendelijk. Ze bevatten pure etherische oliën welke heerlijke verkwikkende en stimulerende geuren geven. Op die manier reinig je niet enkel de huid met de shower bars, maar verwen je ook je zintuigen. Echte zeep i.p.v. vloeibaar is ook helemaal terug van weggeweest. Niet alleen roept het een nostalgisch gevoel op, ook is het milieuvriendelijker. Deze nieuwe Weleda Shower Bars zijn biologisch afbreekbaar en zitten in een plasticvrije verpakking. Deze is gemaakt van 55% gerecyclede grondstoffen, die je zelf ook weer makkelijk kunt recyclen. Elke shower bar gaat twee keer zo lang mee dan een vloeibaar doucheproduct, goed dus ook voor je portemonnee!

De duurzame bars sluiten naadloos aan bij de missie van Weleda. Al 100 jaar is de zorg van de planeet onderdeel van de identiteit van het merk. De geuren van de shower bars zijn overigens geheel natuurlijk en zijn echt heerlijk en uiteenlopend. Voor een lekker relaxt gevoel aan het einde van de dag kies je voor Lavendel+Vetiver. Het ontspant en laat je fijn tot rust komen. De Geranium+Litsea Cubeba werkt juist verkwikkend en geeft je dat opbeurende en vrolijke gevoel, perfect om de dag mee te beginnen. Dan is er nog Gember+Petitgrain, een nog verkwikkendere combi die fijn is wanneer je bijvoorbeeld hebt gesport. Hiermee krijgt je humeur namelijk echt een boost. Ylang Ylang+Iris tot slot is een zachte en bloemige geur, een ideale geur om elk moment van de dag te gebruiken.

De formule van de shower bars bevat 100% natuurlijke ingrediënten waaronder verzorgende en biologische shea butter. Ze schuimen zacht en zijn ontzettend fijn. Ik kan niets anders dan ze je van harte aanraden. Je bent zo niet alleen goed voor jezelf bezig, maar ook voor het milieu. Ze hebben elk een inhoud van 75 gram en kosten €7,49 per stuk. Je shopt ze bij de drogist, bijvoorbeeld bij Etos.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten