Nieuwe armcandy van Daniel Wellington

Daniel Wellington

Een paar maanden geleden had ik al een sneak peak laten zien van mijn nieuwe Daniel Wellington horloge en vandaag laat ik hem je graag uitgebreid zien. Ik ben er superblij mee, want het is een model dat ik nog heel graag wilde hebben. Het is de Classic Petite Melrose en ondanks de naam classic is hij heel modern!

Daniel Wellington Classic Petite Melrose

Dit zijn van zo’n soort horloges die ik kan blijven fotograferen. De Daniel Wellington Classic Petite Melrose heeft een dun meshbandje dat er heel vrouwelijk en classy uitziet. Meshbandjes zijn nog steeds superhip en het mooie van deze is dat het zo fijn is en een mooie schittering geeft in het (dag)licht. Maakt het horloge toch net wat specialer.

De wijzerplaat is er in twee maten: 28 mm. en 32 mm. Dat lijkt een klein verschil, maar het is zeker goed te zien. Ik koos voor de 32 mm. omdat ik wat bredere polsen heb en de 28 mm. dan waarschijnlijk wat te klein is. Gelukkig ook maar, want ik ben super blij met deze keuze. Het horloge past perfect bij mijn pols wat maat betreft. Ook het bandje is wat smaller dan dat ik gewend ben, maar oogt heel erg mooi en luxe.

Nog een mooie detail vind ik de sluiting. deze klikt je dubbel vast, is mat van kleur en heeft een ingegraveerd logo van Daniel Wellington. Prachtig! De Daniel Wellington Classic Petite Melrose is er overigens ook nog met een zwarte wijzerplaat. Ook heel erg mooi en trendy! Het geeft het horloge meteen een hele andere uitstraling.


Kortingscode en Moments of Summer actie!

Uiteraard ben ik heel blij met mijn Daniel Wellington horloge en wil deze vreugde graag met je delen! Momenteel hebben ze bij Daniel Wellington een hele leuke actie om het einde van de zomer te vieren. Je krijgt namelijk 50% korting op een cuff (armband) bij aankoop van een horloge. Ze matchen perfect met je horloge en zijn dus echt een match made in heaven! Daarbij mag ik je ook nog eens namens Daniel Wellington 15% korting aanbieden. Met de code ‘DWZAZA‘ krijg je 15% korting op elke aankoop op www.danielwellington.com. Deze actie loopt tot 3 september 2018.

Wat vind jij van mijn nieuwste Daniel Wellington horloge?

#danielwellington

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Nieuwe armcandy van Daniel Wellington”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten