De nieuwe Chilly Silx ontharingslijn

Ontharen, we zijn er maar druk mee. Met name in de zomer vraagt dit altijd net wat meer tijd en inspanning. Bovenlip, oksels, onderarmen, benen en bikinilijn, we willen ze allemaal graag haarloos hebben. Zeker tijdens de zomer, want een gebruinde huid is nog mooier als hij glad en zacht is. De nieuwe ontharingslijn Chilly Silx verwijdert ongewenste haartjes tot aan de kleinste exemplaren toe. Ik heb de harsstrips voor body en face mogen proberen speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.

Allereerst wil ik het graag hebben over de harsstrips voor het lichaam. Niets is zo fijn om gladde benen, oksels en bikinilijn te hebben, vooral tijdens het zomerseizoen. Stel je voor…je gaat een dagje naar het strand en kijkt zo tegen de bush onder de oksels van je buurvrouw aan. Not sexy! Je kunt ervoor kiezen om elke dag te scheren, maar dit is veel werk en hier heb je niet altijd zin in. Wie langer van een haarloze huid wilt genieten kiest voor Chilly Harsstrips Body. Dit zijn vrij grote strips die je simpelweg tussen je handen verwarmt en ze plaatst op de plek waar je het haar weg wilt halen. Vervolgens verwijder je ze in één soepele beweging. Zo verwijder je in een mum van tijd de haartjes met wortel en al, waardoor ze voorlopig wegblijven.

Dit is ook ideaal als je op vakantie gaat, want dan wil je je natuurlijk al helemaal geen zorgen hoeven maken over harige benen. Heel fijn zijn de speciale nabehandelingsdoekjes met menthol (voor de normale huid) of jojoba olie en cacaoboter (voor de gevoelige huid). Hiermee verwijder je eenvoudig eventuele harsresten en zorg je dat de huid zacht en verzorgd is.

Dezelfde harsstrips zijn er ook voor je gezicht. Deze zijn een stuk kleiner, waardoor je ze makkelijker kunt gebruiken op kleine plekjes. Ze verwijderen zelfs de kleinste donshaartjes met wortel en al. Voor tere toetjes zijn er Chilly Harsstrips Face voor de gevoelige huid. Titanium oxide zorgt dat de harsstrips niet aan de huid hechten, waardoor het ontharen minder pijnlijk is.

Ik heb al veel pijn achter de rug, dus zou je kunnen zeggen dat dit toch echt moet meevallen. Toch ben ik een echt mietje en zag ik er een beetje tegenop om te testen. Toch ging ik heel enthousiast aan de slag, plakte een strip op mijn benen (ik ben hier maar mee begonnen, want het gezicht lijkt me nog pijnlijker) en drukte deze goed aan. Maar toen…toen moest hij eraf. Telkens telde ik tot drie en trok dan weer mijn spreekwoordelijke keutel in. Hij moest er zou er van af dus uiteindelijk heb ik hem er in één beweging van af getrokken. Bijna alle haartjes waren verdwenen en zaten gezellig met zijn allen op de strip. Perfect dus! Omdat ik zo’n mietje ben had ik wel wat last van mijn huid, deze voelde wat warm en rood aan. Ik heb dus meteen met een nabehandelingsdoekje erover gewreven en dit hielp echt goed! Erna voelde het weer prettig aan.

Ditzelfde gebeurde ook met mijn gezicht. Ik heb de kleine harsstrips gebruikt bij mijn wenkbrauwen. Hier ben ik namelijk al wat gewend en een snor heb ik (thank god!) nog niet. Ook dit was achteraf goed te doen en de haartjes waren goed weg.

De Chilly Silx harsstrips zijn verkrijgbaar in een gewone variant en een variant speciaal voor de gevoelige huid. In elke verpakking zitten 20 harsstrips en 4 nabehandelingsdoekjes. Dit lijkt een vreemde verhouding, maar voor je benen heb je natuurlijk meer dan één strip nodig.

Voor wie ongewenste haartjes liever geheel pijnloos weghaalt, is er de unieke Chilly Ontharingscrème Face en Chilly Ontharingscrème Body . De crème wordt met een spatel aangebracht en verwijderd doeltreffend alle haartjes terwijl voedende en verzachtende shea butter en wilde rozenolie de huid verzorgen. Chilly ontkleuringscrème maakt ongewenste haartjes minder zichtbaar door ze op zachte wijze te bleken. De speciale formule is verrijkt met shea butter, bekend om zijn voedende eigenschappen.

Prijzen:

  • Face Ontkleuringscreme €8,99
  • Face Harsstrips voor de normale huid €6,79
  • Face Harsttrips voor de gevoelige huid €6,79
  • Body Ontharingscreme €8,99
  • Body Harsstrips voor de normale huid €8,99
  • Face Ontharingscreme €5,99
  • Body Harsstrips voor de gevoelige huid €8,99

Voor meer informatie over Chilly bezoek je de website van Chilly: www.chilly.nl. De producten uit de nieuwe Chilly Silx lijn zijn vanaf nu verkrijgbaar bij een drogist bij jou in de buurt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten