Nieuwe collectie OKE by me + winactie!

Oke by meTwee jaar geleden heb ik al eens over OKE by me geschreven. Het modemerk was toen helemaal upcoming. In twee jaar tijd is er veel verandert, in positieve zin natuurlijk. OKE by me heeft flink naam gemaakt met hun stoere en fashionable statement t-shirts en tegenwoordig lopen er vele celebs in rond! Sinds kort is de nieuwste collectie verkrijgbaar. Kijk je mee?

De shirtjes van OKE by me worden ontworpen voor vrouwen die graag een statement maken en trouw zijn aan hun eigen stijl. De echte ‘OKE by me-vrouw’ kenmerkt zich voornamelijk als stoer en een beetje eigenzinnig. Ze is niet in een vast outfit uit te tekenen maar draagt waar ze zich op dat moment lekker in voelt wat kan varieren van casual, shabby chic tot stoer en alles daar tussenin. Dit maakt de shirtjes van OKE by me geschikt voor iedereen.

Onlangs kreeg ik onderstaand shirtje uit de nieuwste collectie toegestuurd. Bij het ontvangen van het pakketje wordt je al meteen vrolijk. Elk shirtje zit namelijk verpakt in een OKE by me doosje (zie op de foto hierboven). Je t-shirt is mooi gevouwen met een papiertje ertussen. Zeer goed verzorgd!

Op deze foto’s draag ik het ‘Je ne sais quoi’ shirtje uit de allernieuwste collectie. Dit shirtje valt lekker ruim en zit dus altijd goed! Door de grijze kleur van het shirt met daarop de witte letters vond ik het leuk om het te combineren met zachte kleuren zoals een lichtroze oversized vest en een lichte skinny jeans. Daaronder draag ik lekkere warme beige enkellaarsjes met bont afgewerkt. Een fijne cozy, maar stylish outfit!

Naast het ‘Je ne sais qoui’ t-shirt dat ik op bovenstaande foto’s draag zijn er nog vele andere leuke nieuwe shirtjes. Enkele voorbeelden hiervan vindt je hier beneden. Met de shirtjes van OKE by me draag je ware eyecatchers. Je kunt ze eenvoudig combineren met een jeans, sporty pants en rokjes. Oneindig dus!

De shirtjes zijn bij vele BN’ers geliefd! Zo draagt o.a. Quinty Trustfull ze regelmatig, maar ook Anouk Smulders, Irene Moors, Margreet Beetsma van Editie NL en Chantal Janzen.

Win Win Win!

Ben jij ook zo enthousiast over deze nieuwste OKE by me collectie, dan heb ik goed nieuws! Jij kunt hetzelfde shirtje als dat ik heb winnen! Wat je hiervoor moet doen?

Geef in een reactie hieronder aan waarom jij OKE by me zo leuk vindt en jij graag het ‘Je  ne sais quoi’ shirtje wilt winnen. Ohja, vergeet je maat niet te vermelden!

Natuurlijk vind ik het leuk als je me liked op Facebook en volgt op Twitter en Bloglovin’. Delen met je vriendinnen mag ook! Als trouwe lezeres wordt je sneller beloond 🙂

Wat vind jij van deze t-shirts van OKE by me? Ik ben er helemaal verliefd op!! Je vindt OKE by me zowel online en offline. De shirtjes uit de OKE by me collecties zijn door het hele land verkrijgbaar. Fijn, want zo is er altijd wel iets in de buurt! Nog fijner: het merk komt jaarlijks met vier nieuwe collecties, dus je kunt moeiteloos blijven combineren! Ga dus snel naar de webshop of een verkooppunt en shop je OKE by me shirtje!

Volg OKE by me ook op Facebook en blijf zo op de hoogte van het allerlaatste nieuws rondom het merk en de shirtjes. Welk is jouw favoriet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten