De nieuwe Etos luier is er!

Etos luier

Ongeveer 1,5 jaar geleden mocht ik bij de perslancering zijn van de Etos eigen merk luiers. Omdat ze in het teken staan van Woezel en Pip was het een complete Woezel en Pip middag. Benthe was mee en vond het helemaal leuk. Nu, 1,5 jaar later, komt Etos met de vernieuwde Etos luier. Nog steeds met Woezel en Pip erop, maar nog fijner dan dat hij al was!

De vernieuwde Etos luier

De nieuwe Etos luiers zijn niet alleen fijn voor de billetjes van je kindje, ook zijn ze leuk om te zien en dragen ze ook nog eens bij aan het goede doel. Daarover zometeen meer, want de luier zelf staat natuurlijk voorop. Het zoeken naar de ideale luier is als new mommy soms best een lastige. Er zijn zoveel verschillende luiers, van goedkoop tot duur. De prijs wilt niet altijd wat zeggen over de kwaliteit. Elk kindje is daarbij ook nog eens anders, dus wat voor mij een fijne luier is kan voor jou een verschrikking zijn. Bij Etos vind je dé luier, want hij houd de billetjes goed droog, heeft een ideale pasvorm, is ultradun en minder belastend voor het milieu en ondanks de nieuwe gebruikte technologieën is hij nog steeds vrij goedkoop. Extra fijn is dat de kleinste luiers (maten 1 en 2) een nageluitsparing hebben en een verschoningsindicator hebben, zodat je kunt zien of het tijd is om te verschonen of niet (werkt alleen met plasjes).

Etos en Woezel & Pip

Etos en Woezel & Pip maakten samen de beste en stiekem ook de gezelligste luiers voor alle kleintjes van alle leeftijden. En nu hebben we de luiers verder ontwikkeld en nog meer verbeterd. Dankzij deze exclusieve samenwerking en de prints met al onze favoriete vriendjes uit de Tovertuin, maken we iets praktisch ook een beetje magisch. Daar zijn we ongelofelijk trots op. Want wij geloven dat avonturiers elke dag alle vrijheid moeten krijgen om de wereld te verkennen. Of het nu zwemmend, springend, rollend, lachend of liggend is en in luierbroekjes, zwemluiers of ‘gewone’ luiers: dankzij de betovering van kind-zijn en die van de vriendjes uit de Tovertuin, wordt elke nieuwe ontdekking een feest.

Normaal gesproken heb ik vaker de luiers van Pampers, omdat deze het fijnste zijn voor mijn kindjes. Maar eigenlijk is deze Etos luier net zo fijn en ook nog eens veel goedkoper! Deze nieuwe luier van Etos heeft een extra zachte toplaag met reliëf. En dat is extra fijn en zacht voor de billetjes van je kindje. Het mooie is dat dit in alle maten luiers het geval is en niet alleen voor de kleinste maatjes. Zo genieten de wat grotere kindjes ook mee van het premium comfort. Nog een groot pluspunt is het Magical Air Channel systeem. Dit zorgt ervoor dat de billetjes nog langer droog blijven, wat irritatie tegengaat. Dit komt door drie luchtdoorlatende banen die ervoor zorgen dat er lucht vrij kan circuleren in de luier. Hierdoor wordt ook de urine beter verspreid, zodat je geen hangende luier krijgt. De pasvorm is hierdoor optimaal, waardoor lekken vrijwel niet meer voorkomt.

Al met al zijn ze weer heel erg fijn en ben ik er zeer tevreden over. Ook het leuke Woezel & Pip design is erg leuk, met name voor de kindjes. Brody wordt in maart 2 jaar en hij herkent ze goed. Hij weet ze zelfs te benoemen en toen ik dit pakketje thuis kreeg was het dan ook al meteen: “Whoesj! Pip!” (zijn vertaling 😉 ). Nog een fijn pluspunt is dat de luiers het EU Ecolabel mogen dragen, dus ze zijn ook nog eens vele malen beter voor het milieu dan tal van andere luiers. Wel zo fijn, aangezien er een boel van weggegooid wordt. De prijsjes? Alle maten luiers kosten hetzelfde, namelijk €6,99 per pak. Hoe groter de maat hoe minder luiers er natuurlijk in zitten. Ook zijn er luierbroekjes van te krijgen die vanaf €8,99 per pak kosten.  Uiteraard shop je ze bij Etos!


Win een Babboe City-E bakfiets t.w.v. €2199,-!

Zit er in jouw pak vernieuwde Etos luiers een gouden wikkel verstopt? In twee pakken heeft Etos namelijk een gouden wikkel verstopt en als je deze vind heb je een Babboe City-E bakfiets t.w.v. €2199,- gewonnen! 


Guusje Nederhorst Fonds

Elke aankoop steunt het Guusje Nederhorst Fonds, wat is opgericht ter liefdevolle nagedachtenis aan de in 2004 overleden Guusje Nederhorst-Woesthoff, de bedenkster van Woezel & Pip. Het fonds heeft als doel het verbeteren van de leefomstandigheden van kinderen en dieren. Heel mooi!

Is jouw kindje ook zo dol op Woezel & Pip?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten