Nieuwe Etos mascara’s!

Dat Etos onlangs zijn logo heeft vernieuwd is bij elke beautylover al wel bekend! Het ziet er vernieuwder, frisser en stoerder uit. Echt iets van deze tijd! Naast een nieuw logo heeft Etos een nieuwe mascara collectie gelanceerd waarbij je voor verlenging, verdriedubbeling van volume of voor een sexy krul kunt gaan. Deze nieuwe Etos mascara’s zijn overigens de eerste nieuwe make-up producten binnen de grootschalige Etos eigen merk relaunch! Ik heb er twee mogen testen en ben er erg blij mee!

Verbeterde formules, vernieuwde borstels, een prachtige verpakking en een geweldig resultaat; dat is waar de nieuwe mascara-collectie van Etos voor staat. En, niet te vergeten, met de zachte prijs die je van Etos gewend bent. De collectie telt maar liefst 17 verschillende mascara’s, zodat er voor iedereen een perfecte match is.

Het creëren van fabulous lashes wordt nog makkelijker met Etos’ slimme precision brushes. De zachte, wimper strelende borstelhaartjes omhullen elk wimperhaartje vanaf de aanzet tot de punt met intense kleur en eye-catching volume. En dat zonder klontjes!

De klassieker der klassiekers en tevens mijn favoriet, de Volume mascara! Deze mascara geeft je wimpers een indrukwekkend en langdurig volume. Zelf heb ik korte en rechte wimpers zonder enig volume. Totaal niet sexy en vrouwelijk. Met een wimperkruller breng ik allereerst goed de krul erin. Vervolgens breng ik drie laagjes mascara aan.

Veel mascara’s geven klontjes en separeren je wimpers niet goed, waardoor je de welbekende spinnenpootjes krijgt. Niet mooi! Ook al draait het bij deze Volume mascara eigenlijk alleen om het volume, door het handige borsteltje met zachte haartjes separeert hij mijn wimpers perfect!

Deze volume mascara heb ik ontvangen in Black, maar is ook verkrijgbaar in Brown, Purple, Green en Waterproof. Je hebt hem al voor €3,99.

Wil je NOG meer volume? Ga dan voor de Mega Volume mascara! De lange haartjes van deze borstel, die dicht op elkaar staan, zorgen voor maximale lengte en volume. En dat al na één keer aanbrengen! De Mega Volume mascara is ook verkrijgbaar in een Waterproof variant en kost €5,99.

Heb je gevoelige ogen of draag je lenzen en kun je daarmee niet altijd elke mascara verdragen? Veelal geven mascara’s voor gevoelige ogen niet het resultaat dat je wilt. De nieuwe Sensitive Volume mascara van Etos geeft je de oplossing, zonder in te boeten op intensiteit, volume en separatie. Naast Black is hij er ook in Brown en Waterproof! De Etos Sensitive Volume mascara kost €5,99.

Liever krul en volume in één? Dat kan met de Curl & Volume mascara. Creëer in een handomdraai mooie, gekrulde wimpers. Deze mascara definieert je wimpers en geeft ze een langdurige lift. Zo hoef je dus geen wimperkruller meer te gebruiken. De Etos Curl & Volume mascara heb je al voor €5,99.

De tweede mascara die ik heb mogen ontvangen om te testen is de Separation & Volume mascara. De plastic borstelhaartjes zorgen normaal gesproken stuk voor stuk voor gedefinieerde wimpers en intens volume. Bij mij werkt dit alleen niet geheel naar wens.

Mijn wimpers en plastic borstelhaartjes zijn gewoonweg geen goede combinatie, dat wijst zich nu maar weer eens uit. Volume krijg ik enigszins met deze mascara, maar separatie niet. Jammer!

Voor degene waarbij deze plastic borstelhaartjes wel een succes zijn kan dit zeker een goede mascara zijn. Naast Black is hij ook verkrijgbaar in Waterproof en kost €5,99.

Geen zin in gedoe en heb je liever een alles in één. Goed nieuws, want ook hier heeft Etos aan gedacht! De All-in-one mascara! De tweeledige borstel zorgt direct voor verlengde, gekrulde en gedefinieerde wimpers. De verpakking ziet er ook nog eens hebberig uit, lekker roze! De Etos All-in-one mascara kost €6,99.

Vanaf nu zijn al deze nieuwe geweldige Etos mascara’s te koop bij een Etos filiaal bij jou in de buurt. Ben je aan het twijfelen welke mascara je het liefst hebt? Met deze zachte prijsjes hoeft dat niet, koop er gewoon meerdere! Zo kun je lekker afwisselen en je mascara aanpassen aan je look. Voor welke mascara zou jij gaan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten