Nieuwe Hema B.A.E. make-up

HEMA B.A.E. make-up

Regelmatig schrijf ik over de HEMA B.A.E. collectie. Ze hebben ook make-up en dat is leuk, want de producten zijn helemaal on trend en tevens lekker budget! Op die manier kan iedereen genieten van een fijne make-up. Onlangs kreeg ik weer een tof pakketje thuisgestuurd en vandaag laat ik je het een en ander zien.

HEMA B.A.E. staat voor Before Anything Else en richt zich op de wat jongere doelgroep. Ik met mijn 35 jaar behoor daar eigenlijk al niet meer bij, maar stiekem vind ik dat echt iedereen deze producten kan dragen.

B.A.E. Matte & Blur Powder

Poeder jij je gezicht? Ik niet, want het geeft me vaak niet zo’n fijn gevoel. Ook hou ik meer van die glow en een poeder matteert juist. Mocht je juist wel een mooie matte teint willen, dan zijn deze Matte & Blur Powders ideaal voor je! Ze bevatten granaatappelolie voor een fijne huidverzorging. Deze poeders zijn verkrijgbaar in drie kleuren: 01 Vanilla, 02 Rose en 03 Honey. Naast matteren verdoezelen ze ook plekjes en fijne lijntjes. Een potje kost €5,50.

B.A.E. Contour in a Stick

Contouren kun je heel fijn doen met sticks. Hierin zit een soort van crème stift die je met behulp van een goede brush heel goed kunt blenden. Het fijne van zo’n stick is dat je het heel gericht kunt aanbrengen en makkelijk in laagjes kunt werken. Deze sticks kreeg ik in 2 kleuren: 01 Walnut en 02 Caramel. Walnut is wat donkerder, wat ideaal is als je voor echt dat contouring effect wilt gaan. Caramel werkt hier wat subtieler bij. De sticks kosten €6,- per stuk.

B.A.E. Lip Balm & Gloss

Hou je van een lipgloss, maar wil je tevens de verzorging van een lip balm? Dan is deze Lip Balm & Gloss wat voor jou. Het combineert namelijk beiden in 1 stick en hij komt in drie kleurtjes: 01 Soft Coral, 02 Rose Pink en 03 Hot Mauve. Je brengt het makkelijk aan met de applicator, net als je bij een lipgloss doet. Het geeft je lippen glans, zachtheid en een subtiel kleurtje. Een pluspunt is dat ze ook nog eens lekker fruitig ruiken! Ze kosten €5,50 per stuk.

B.A.E. make-up brushes

Om bovenstaande items mee aan te brengen kun je de B.A.E. make-up brushes gebruiken. Deze zijn mooi en doen prima hun werk. Een groot voordeel is dat ook deze lekker budget zijn. De kwasten zijn fluffy en brengen het product goed aan. Ik kreeg o.a. de Powder kwast (fluffy voor een mooi resultaat) en de Contour kwast (iets steviger om de crème blush stick mee uit te blenden). Mooi is het houten handvat! De Powder Brush kost €5,50 en de Contour Brush €4,50.

Alle bovenstaande nieuwe HEMA B.A.E. items zijn verkrijgbaar via Hema.nl en bij de HEMA winkel bij jou in de buurt. Ik kreeg er trouwens ook nog een te leuk make-up tasje bij, dat ook van de B.A.E. lijn is!

Heb jij al eens producten van B.A.E. gebruikt?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten