Nieuwe ontdekking: Shower Steamers!

Shower Steamers

Ken jij het beauty fenomeen douchestomers al? Ik moet eerlijk toegeven dat ik er nog niet eerder van gehoord had tot een tijdje geleden. Van Cleverfy kreeg ik een pakketje met Shower Steamers thuisgestuurd om eens te proberen. Benieuwd naar mijn bevindingen en wil je er meer over te weten komen? Lees dan zeker verder, want ik review ze uitgebreid!

Shower Steamers

De Shower Steamers gebruik je zoals de naam al doet vermoeden onder de douche. Wel is het anders dan andere beauty producten, want ze mogen niet in direct contact komen met de huid. Hoe het dan wel werkt? Elke Steamer is een soort van dikke tablet die je onder de straal van je douche moet leggen, in de douchebak dus. Leg het niet direct onder de meeste stralen, maar wat schuin ervoor zodat het enkel de zachte stralen meepakt. Je moet ervoor zorgen dat het product niet ondergedompeld wordt met water, dus leg het niet in de buurt van je doucheputje. Vervolgens gaat het product lekker stomen en kun jij genieten van een heerlijke geurbeleving voor je zintuigen tijdens het douchen.

De Shower Steamers komen in een pakketje van 6 stuks. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, maar ik ontving de groene set. Erin zitten zes dezelfde tabletten met een munt en eucalyptus geur, dat het natuurlijk heel goed doet bij verkoudheid, hoofdpijn en pijn. Ook vermindert de geur hiervan stress en verlicht het allergieën. Aromatherapie is heel goed voor je lichaam en geest en juist daarom zijn deze Shower Steamers zo ideaal.

Natuurlijk ben ik het meteen gaan proberen. Op het moment van gebruiken was ik nog steeds wat verkouden en had vanalles vast zitten, dus deze aromatherapie kon niet beter van pas komen. Voordat ik zelf in de douche stapte legde ik een tablet in de douchebak. Erna volgde ik en jongens wat is dit speciaal! Het is heerlijk, vooral wanneer je als ik wat verkouden bent. Let wel op dat je de Steamer niet in contact laat komen met de blote huid, want door de hoge concentratie essentiële- en geuroliën kan het de huid wat irriteren. Na het douchen dien je de plek waar deze Steamer gelegen heeft schoon te maken, om verkleuring aan jouw douchebak te voorkomen.

Belangrijk om te weten is dat wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft je eerst even met je arts moet overleggen over het gebruik hiervan. Verder kan iedereen het gebruiken, behalve wanneer je natuurlijk allergisch bent voor de ingrediënten. Ik vind het in ieder geval heerlijk en bewaar ze zeker voor die verkoudheidjes. De andere varianten lijken me overigens ook lekker, deze werken weer net iets anders door hun andere geuren. Een doosje van 6 stuks kost €16,99 en is verkrijgbaar via Amazon.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten