Nieuwe ORLY nagelverzorging

Nieuwe ORLY nagelverzorging

ORLY is één van de fijnste merken als het om nagellak gaat. De nagellak blijft namelijk lang en goed zitten en bevat geen schadelijke chemicaliën. Ook zijn de producten vegan en dierproefvrij en juist daar worden we allemaal zo blij van. Het merk komt nu met een nieuwe ORLY nagelverzorging welke bestaat uit drie producten voor mooie en verzorgde naturel nagels.

ORLY Breathable Cuticle Oil

Iets dat veel mensen vergeten als ze hun nagels verzorgen en lakken is het verzorgen van hun nagelriemen. Voordat je je nagels lakt duw je deze goed terug op hun plaats en verwijder je overtollige velletjes. Alleen dan blijven je nagels mooi en is het resultaat van je nagellak op zijn best. Nagelriemen hebben de gewoonte om snel droog aan te voelen en speciaal daarvoor is er de Cuticle Oil. Deze olie verzorgt en hydrateert de nagelriemen. De formule bevat o.a. arganolie, jojoba olie en vitamine E. Daarnaast zitten er essentiële oliën in van bergamot en citrus dat revitaliseert. Fijn is dat de olie in een flesje met pipetje komt, want daarmee breng je het makkelijk en druppelsgewijs aan. Je hebt namelijk maar heel weinig nodig per toepassing. Masseer het even lekker in en je nagelriemen zijn weer lekker verzorgd!


ORLY Breathable Calcium Boost

Heb je wel eens last van dunne en breekbare nagels? Dan kun je Calcium Boost gebruiken. Deze verzorging versterkt je nagels door het toegevoegde calcium en vitamine B5. Vitamine C en arganolie verzorgen nog eens extra je droge, beschadigde en dunne nagels. Dit product moet je eerst een tijdje gebruiken wil je er merkbaar effect van hebben. Het is namelijk niet zo dat je na één keer toepassen al verschil merkt. Je nagel moet zich weer opbouwen en versterken en juist daarmee helpt deze booster.


ORLY Breathable Protein Boost

Tot slot een fijn product voor nagels die breekbaar zijn en hun flexibiliteit missen. De Protein Boost kan hiermee heel goed helpen namelijk. De formule bevat o.a. jojoba en erwtproteine dat het splijten van nagels voorkomt. Tevens peelt het je nagels, waardoor ze weer wat zachter en flexibeler worden. Op die manier kunnen ze beter tegen een stootje. Ook dit product is, net als de Calcium Boost, makkelijk aan te brengen met het borsteltje. Ik heb gelukkig geen last van breekbare nagels, dus heb de werking niet kunnen testen.

Ben je benieuwd naar één van deze nieuwe ORLY nagelverzorging producten? Ze zijn o.a. online te bestellen op Bransus.eu. De flesjes hebben allemaal een inhoud van 18 ml. en kosten €24,95 per stuk.

Welke nagelverzorging gebruik jij?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten