Nieuwe pols candy van ice-watch

Ice Watch Ice Glam ForestOnlangs kreeg ik wel een hele leuke verrassing aan de deur: de pakketjesman! Nee…het ging zich natuurlijk niet om de goede man himself, maar om wat hij kwam brengen: een verrassing in een doosje. Nieuwsgierig als ik was heb ik het natuurlijk meteen opengemaakt en zie hier: een horloge uit de nieuwste najaarscollectie van ICE-Watch. Supergaaf! Kijk snel verder, want ik heb enkele mooie foto’s gemaakt 🙂

Ice-Glam Forest, zo heet deze nieuwe aanwinst! Een elegante horloge in een mooie donkergroene kleur (urban chic). Goed passend bij het najaar natuurlijk! Door deze kleur is het horloge stoer, maar tegelijk ook elegant. Je kunt het dus op meerdere outfits dragen.

Net als alle andere horloges van ICE-Watch heeft ook deze variant een siliconen band. In tegenstelling tot de ‘standaard’ ICE-Watch zijn de bandjes van deze ICE-Glam Forest een stuk flexibeler. Hierdoor voel je hem helemaal niet om je pols zitten. Heel erg fijn! De wijzerplaat heeft dezelfde kleur dan het bandje, alleen de wijzers en het randje van de wijzerplaat zijn geel/goud gekleurd. Dit geeft het horloge wat glamour.

Zoals je hierboven ziet is de ICE-Glam Forest verkrijgbaar in vier kleuren: urban chic, twilight, anemone en caribou. Ook deze ICE-Watches zijn water resistant tot 100m. Wil je meer informatie over ICE-Watch of misschien deze allernieuwste ICE-Glam Forest shoppen? Bezoek dan eens de officiële website van ICE Watch. Hier kun je ook meteen je favoriet shoppen en vindt je tevens alle verkooppunten. Je hebt deze ICE-Glam Forest al voor € 79.-.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten