De nieuwe primers van Etos!

Etos primerEtos heeft de ideale basis voor iedere huid die een mooie egale teint en een fluweelzacht gevoel geeft. Al een tijdje ben ik deze primer van Etos aan het gebruiken. Naast deze primer heeft Etos sinds kort twee nieuwe primers toegevoegd aan de bestaande collectie. Met de twee nieuwe primers vervaag je oneffenheden én blijft je make-up langer zitten. Alle primers hebben elk hun eigen eigenschappen, waardoor er altijd wel een variant past bij jouw huid. Ik heb gekozen voor de Refreshing primer.

De Refreshing primer van Etos corrigeert vaalheid en zorgt voor een frisse teint door de rozige kleur. Deze vervaagt wat oneffenheden en geeft je huid een boost. Na soms wat drukke dagen of nachten niet goed slapen heb ik een huid zonder kleur. Ik gebruik dan deze primer en zie dat mijn huid wat opleeft. Elke dag gebruik ik er nog foundation overheen. Door de primer is deze makkelijk smeerbaar en kun je hem goed blenden. De primer zorgt dan voor een zacht resultaat. Hij laat zich makkelijk smeren en door het handige pompje kun je goed doseren. Je moet niet teveel gebruiken, want dan krijg je een dikke laag op je gezicht welke je niet goed uitgesmeerd krijgt en welke ook nog eens een roze gloed geeft. Ik vind hem erg fijn en gebruik hem nog steeds elke dag!

Naast deze Refreshing primer is er nog de Skin Smooting primer. Zoals de naam al zegt geeft hij je huid een zijdezacht gevoel en vervaagt oneffenheden. Ook is er nog de Anti Redness primer, welke de roodheid van je huid neutraliseert. Deze is erg fijn als je last heb van rode plekjes op je huid. Sinds kort zijn er twee nieuwe primers toegevoegd aan deze collectie, namelijk de Anti-Dullness primer en de Mattifying primer. De eerste heeft een paarse ondertoon en neutraliseert gele en grauwe tonen. De Mattifying primer zorgt voor een matte teint tot wel 12 uur lang en neemt talg op, perfect voor de zomer dus!

De Refreshing primer en alle andere varianten zijn nu verkrijgbaar bij een Etos filiaal bij jou in de buurt. Ze kosten slechts €5,99 per stuk. Een zacht prijsje om eens uit te proberen! Voor welke primer zou jij gaan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten