Nieuwe skincare: Clarins Beauty Flash

Clarins Beauty Flash

Hoe zit het met jouw huidverzorging in de zomer? Is jouw skincare routine misschien wel aan vervanging toe? Indien ja het antwoord is heb ik vandaag een leuke tip voor je, want ik ga het namelijk hebben over de twee nieuwe items uit de Clarins Beauty Flash lijn: de peel en de balm. Ze vormen een perfect koppel voor een mooie nieuwe huidverzorgingsroutine.

Clarins Beauty Flash Peel

Wanneer er een nieuwe peeling is om te testen ben ik meestal de eerste die vooraan in de rij staat, want ik vind het heerlijk. Het zorgt, mits het goed werkt, voor een mooie vernieuwde glowy skin en dat willen we allemaal toch? De nieuwe Beauty Flash Peel werkt precies zo en binnen 5 tot 10 minuten kun je er jouw nachtcrème overheen aanbrengen. De formule bevat AHA/BHA en werkt niet met korrels maar het is juist een chemische peeling. Heel apart is dat je hem gedurende de nacht laat zitten trouwens, maar het werkt top!

De Beauty Flash Peel komt in een fijne, bijzondere en vernieuwende verpakking. Het is namelijk een tube met een kwastapplicator. Je kunt eraan draaien om het open en dicht te maken en met behulp van het kwastje breng je het product in een dun laagje aan op de huid. Dit is superfijn is gebruiksgemak weer! Ik vind het heel fijn aanvoelen op de huid en het plakt niet. Belangrijk om te weten is dat het product AHA zuren bevat en je dus heel goed moet opletten met de zon. Gebruik je dit product, smeer dan extra goed je huid in met een bescherming met hoge factor! Enig nadeel is dat het wat stinkt, maar met een fijne crème erover ruik je daar niets meer van. De Beauty Flash Peel kost €49,50 voor 50 ml.

Clarins Beauty Flash Balm

Dan is er nog de balm voor een goede dagelijkse verzorging. Hij werkt verstrakkend voor de huid en zorgt ervoor dat je huid weer die mooie en natuurlijke glow terugkrijgt. Het bevat allerlei fijne bestanddelen die ervoor zorgen dat de huid fijn zacht aanvoelt en natuurlijk en gezond oogt.

De textuur van de Balm is heerlijk. Hij is wat gelachtig en vrij dun en daardoor breng je hem heel goed aan op de huid. Het product lijkt op de huid te smelten en trekt hierdoor heel goed en snel in. De geur is fijn subtiel en het gevoel dat achterblijft is zacht en mooi. Geen plakkerig of vet laagje, maar een mooie huid! De Beauty Flash Balm heeft een inhoud van 50 ml. en kost €43,25.

De nieuwe Clarins Beauty Flash producten zijn verkrijgbaar bij de parfumerie en online o.a. te bestellen op Clarins.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten